Cookie- og Privatlivspolitik
Ny The Wolverine-trailer

Ny The Wolverine-trailer

Mød Silver Samurai

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den længste og mest plotfokuserede trailer til superheltefilmen 'The Wolverine' er ude, og her er masser af scener, vi ikke har set før.

Af det nye i traileren er det mest interessante dels, at vi ser Jean Grey (Famke Janssen) fra X-Men-filmene i en drøm eller flashback (i en længere scene end det ultrakorte klip fra den første trailer). Og dels at vi endelig får et kort glimt af filmens skurk, Silver Samurai, i fuld rustning.

Desuden afslører traileren, at Wolverine (Hugh Jackman) får problemer med de af hans mutantegenskaber, der gør ham i stand til at hele skader lynhurtigt.

The Wolverine får premiere den 25. juli.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Med hensyn til såkaldte fejl i X-Men mener jeg ikke i forhold til tegneserierne, men i filmene i mellem. Nogen mere åbenlyse end andre. F.eks. lokationen hvor Logan får sit adamantium-skelet. I forhold til Brian Singers to første film, ændres stedet til et helt andet i Origins. Må blank erkende jeg ikke helt kan huske de to steder, men mener det er Alaska og Three Miles Island.
Og så er der den seneste, First Class. Den foregår som bekendt i 1962, hvor Charles Xavier rammes af et vildfarende projektil, som rammer ham i ryggen og gør ham lam. Men i The Last Stand ser vi ham meget ældre IKKE i kørestol, tilmed i venskabeligt selskab med Magneto i fuld dragt. Og så er der Cerebro-projektet som vi hele vejen igennem i den oprindelige trilogi får, at vide Professor X og Magneto udviklede sammen, men i First Class er det alene lavet af den mutant kaldet Beast. Tør ikke tænke på hvad de finder på i Days of Future Past, hvor vi skal til at rejse i tiden.

Thomasuser/117955

Tror i sandhed at i skal glemme alt om marvel universet som det ser ud og så finde et helt nyt univers frem... Jeres univers ! Ingen af de film der har været, har haft 100 % nøjagtighed over sig. De svejser noget sammen med tegneserierne, så det bliver til en ok historie. Hulk, superman, edderkoppen(som den hedder på dansk), fantastiske 4 osv. har alle gode historier i sig, men sjældent følger de det vi kender fra diverse blade. Se det som en helt ny film og ik andet, for hvis i forventer det samme materiale på film som i bladene, bliver i tit skuffet over udfaldet !!!

Anonymuser/0

Men stadigvæk meget lovende og forhåbentlig langt bedre end den forrige rædsel (Liev Schriber var eneste plus).
Spændt på at se Silver Samurai i aktion !!

Jacob

Det jeg håber for The Wolverine er, at den samler X-Men franchisen mere end den forvirre publikum end mange af de andre film har gjort, efter min mening.
Glæder mig i hvert fald til at se mere til X-Men verdens mest ikoniske mutant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 time siden
Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

7 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

8 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

9 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

10 timer siden