Cookie- og Privatlivspolitik
Første reaktioner på 'Only God Forgives'

Første reaktioner på 'Only God Forgives'

Delte meninger i Cannes

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

CANNES. I morges kl. 8.30 blændede festivalpalæet op for Only God Forgives, der har været ventet med spænding.

De hurtigste domme over filmen fra både danske og internationale kritiker er kommet på Twitter, og du kan se et uddrag nedenfor.

Nicolas Winding Refns film, med Ryan Gosling i hovedrollen, får dansk premiere den 30. maj.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
IWannaBeSedateduser/184940

Jeg så den naturligvis igår i Grand, og jeg kan sagtens følge alle de negative anmeldelser selvom jeg ikke vil tilslutte mig dem 100 %. Personligt synes jeg at NWR har glemt at en film også helst skal have en egentlig historie, ellers vil jeg hellere se en Miike film. Jeg synes jeg kan se visse ligheder mellem OGF og Valhalla Rising, men hvor sidstnævnte havde noget at sige, så er OGF, for mit vedkommende, ikke mere end et visuelt eksperiment. NWR skal formentlig kigge langt efter den Guldpalme.

Kaja Andersen

En fantastisk film deler altid vandene blandt kritikere, så det er helt bestemt et godt tegn, og med makkerparret NWR og Gosling samarbejdende igen efter Drive, kan der kun være skabt kunstnerisk magi filmisk og lydmæssigt.
Drive havde jo et repertoire af soundtracks, der om muligt, fik filmen endnu højere op i en særklasse af utroligt velskabte film, der beviser, at replikker og one-liners ikke altid behøver udgøre grundstenen for et mesterværk.

Anonymuser/0

Ser mørkere og mere brutalt ud end Drive- det er kun et plus !!

Mikkel

Hmm, delte meninger, men er der ikke altid det under den festival. Er der nogle, der ved, hvilken modtagelse Drive fik på selvsamme festival, udover to flotte nomineringer og en flot pris for bedste instruktør. Var der også nogle, som udvandrede under den? For resten så belønner Berlingske ’Only God Forgive’ med seks stjerner :)

Tanjasl

Ja den delte vandene, men det var egentlig forventet. Jeg glæder mig nu til at se den og håber at plottet og ikke alene måden NWR har iscenesat filmen på, gør den værd at se!

Amalie

Lyder spændende.. Især kommentaren om at Drive er en disney film i forhold til Only God Forgives. Er spændt på at se den :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

12 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

18 timer siden

Aktive debatter