Cookie- og Privatlivspolitik
Første reaktioner på 'Only God Forgives'

Første reaktioner på 'Only God Forgives'

Delte meninger i Cannes

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

CANNES. I morges kl. 8.30 blændede festivalpalæet op for Only God Forgives, der har været ventet med spænding.

De hurtigste domme over filmen fra både danske og internationale kritiker er kommet på Twitter, og du kan se et uddrag nedenfor.

Nicolas Winding Refns film, med Ryan Gosling i hovedrollen, får dansk premiere den 30. maj.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
IWannaBeSedateduser/184940

Jeg så den naturligvis igår i Grand, og jeg kan sagtens følge alle de negative anmeldelser selvom jeg ikke vil tilslutte mig dem 100 %. Personligt synes jeg at NWR har glemt at en film også helst skal have en egentlig historie, ellers vil jeg hellere se en Miike film. Jeg synes jeg kan se visse ligheder mellem OGF og Valhalla Rising, men hvor sidstnævnte havde noget at sige, så er OGF, for mit vedkommende, ikke mere end et visuelt eksperiment. NWR skal formentlig kigge langt efter den Guldpalme.

Kaja Andersen

En fantastisk film deler altid vandene blandt kritikere, så det er helt bestemt et godt tegn, og med makkerparret NWR og Gosling samarbejdende igen efter Drive, kan der kun være skabt kunstnerisk magi filmisk og lydmæssigt.
Drive havde jo et repertoire af soundtracks, der om muligt, fik filmen endnu højere op i en særklasse af utroligt velskabte film, der beviser, at replikker og one-liners ikke altid behøver udgøre grundstenen for et mesterværk.

Anonymuser/0

Ser mørkere og mere brutalt ud end Drive- det er kun et plus !!

Mikkel

Hmm, delte meninger, men er der ikke altid det under den festival. Er der nogle, der ved, hvilken modtagelse Drive fik på selvsamme festival, udover to flotte nomineringer og en flot pris for bedste instruktør. Var der også nogle, som udvandrede under den? For resten så belønner Berlingske ’Only God Forgive’ med seks stjerner :)

Tanjasl

Ja den delte vandene, men det var egentlig forventet. Jeg glæder mig nu til at se den og håber at plottet og ikke alene måden NWR har iscenesat filmen på, gør den værd at se!

Amalie

Lyder spændende.. Især kommentaren om at Drive er en disney film i forhold til Only God Forgives. Er spændt på at se den :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lille frø

Jeg kan slet ikke forstå den kvindelige liste, jeg er ihvertfald ikke enig.
Cameron Diaz bør helt klart være på den liste. :P

47 minutter siden
Rizzo

Nu havde de endelig fået styr på Spiderman og han var kommet med i Avengers og så vælter de skiderikker hele korthuset igen.

3 timer siden
mathilde

UUUUGH, jeg glæder mig så meget, men vi håbe, jeg ikke tisser i bukserne

7 timer siden
Wayne

ærlig talt heller ikke at de ville købe Fox - så det tror jeg ikke stopper dem.

8 timer siden
Horsi

Det vil aldrig ske. Disney vil få for stor monopol hvis de forsøger at købe Sony. Forskellige monopol institutioner i verden vil blokere det.

19 timer siden

Aktive debatter