Casper og Frank forhandler om Hollywood-manuskript

Skal skrive for Sacha Baron Cohen
'Klovn 2' søsat
(© Per Arnesen)

Casper Christensen og Frank Hvam har nu ikke kun tur i den herhjemme. Komikerparret bag Klovn: The Movie er ifølge Variety i forhandlinger med Hollywood-selskabet Paramount om at skrive manuskriptet til Sacha Baron Cohens næste film, 'The Lesbian'.

Det virker som et rigtig godt match mellem de danske provokatører, der med 'Klovn' har vist, at de går til grænsen (og gerne lidt over), når det kommer til tåkrummende pinligheder.

Hvis der er nogen, der kan matche dem på dette punkt, må det være Cohen, der er kendt for sine grænseoverskridende karakterer Ali G, Borat og Brüno. 

Filmens plot er inspireret af en milliardær fra Hong Kong, der tilbyder 65 mio. dollars til den, der formår at gifte sig med hans lesbiske datter. Cohen skal både spille hovedrollen og producere.

Casper og Frank har ellers arbejdet på 'Klovn 2', men hvis de tilknytter sig 'The Lesbian', vil den danske efterfølger blive nedprioriteret.

Det er også svært at sige nej til Cohen, der eftersigende var så glad for 'Klovn: The Movie', at han rejste til Danmark for at hyre de to komikere, inden de kunne nå at binde sig til andre projekter.