Cookie- og Privatlivspolitik
Actionfyldt Superman-trailer

Actionfyldt Superman-trailer

Lad kampen begynde

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

"Boom! Smack! Krash!"

Hvis den nye trailer til 'Man of Steel' var en tegneserie, ville lydeffekterne se nogenlunde sådan ud. For det er en actionfyldt én af slagsen, vi bliver præsenteret for, og hverken byen Metropolis eller vores helt Superman kan føle sig sikker.

Superskurken Zod (Michael Shannon) har nemlig en grum plan, der involverer kæmpemæssige rumskibe (af en art) og et hold af stærke medsammensvorne, som Superman (Henry Cavill) skal tage sig af.

Man of Steel får premiere den 14. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kenneth Bolouser/1064651

der skulle gerne være udgivet 3 nye tv-spots i alt i USA.

http://youtu.be/CoCKiETK0x8

Kenneth Bolouser/1064651

http://youtu.be/rpR4aJYPauU

det bliver bare bedre og bedre.

Kathrineuser/143233

Her gik jeg og troede jeg ville kunne klare den næste måned i nogenlunde fornuft.

Men nej, så skal der lige smides en bombe. Jeg siger tak, mit sociale liv er officielt røget ud af vinduet den næste måned.

Herligt!

Maria

Har fået svar fra BioZonen i dag, der kommer desværre ingen forpremiere på filmen, så vi må alle pænt vente til den 14. juni. :(

Christian

Hvor ser i den info henne??? Jeg er også på biozonen og jeg kan intet finde om det...

Men spørgsmålet er så om mangel på forpremiere er ens betydning med at der heller ikke kommer en midnatspremiere så? For det ville finde sted, natten mellem d.13 & 14 juni. Det tror jeg stadig kan være en mulighed.

Maria

Så vidt jeg kunne forstå på deres svar, er der heller ikke midnatspremiere.

Men omvendt, så kan man vel godt vente nogle timer ekstra, når det kommer til stykket, så længe som vi har ventet nu. ;)

Jeg ser informationen på deres Facebook side, stillede spørgsmålet i forgårs på deres væg. :)

Shogun86

Læste det godt idag inde på Biozonens Facebook side.

Det er ikke verdens undergang, men føler mig stadig en smule snydt ligesom da jeg nævnte JP3D ikke kom til DK var nedtur. Så længe vi får besked om forsalget om inden længe, så Vi trofaste fans i det mindste kan få vores yndlings (eller som Jeg har kaldt det i et års tid, The Dark Knight Rises) pladser :D og forhåbentlig før 14 Juni.

Men er stadig skuffet over at mindre film (IMO) får både det ene og det andet mht. forsalg til snig/for og gallapremiere...øv altså :(...

Maria

Tror det er fordi de er skide bange for at filmene bliver optaget, hvis de bliver vist før tid og ender på nettet inden filmen kommer ud til det brede publikum, og de derved taber markedsindtægter.

Men sandsynligheden for at filmen bliver optaget i Danmark og bliver lagt på nettet er bare så forsvindende lille at man har lyst til at himle med øjnene.

Men så håber jeg da på at vi måske kan få et fedt event til premieredagen, selvom tiden for at annoncerer et event i forbindelse med premieren, er ved at rende ud...

xxxuser/1034185

Mange af jer spørger os om forsalget til 'Man of Steel'. Det kan vi godt forstå, hvorfor I gør - især efter den sidste trailer blev offentliggjort. :)

Da vi her på kino.dk ikke selv er herre over, hvornår forsalget til de forskellige biograffilm begynder, vi har naturligvis spurgt videre...

Svaret fra distributøren er, at de regner med at vide besked inden længe. Og så snart vi her på kino.dk ved noget, skal vi nok slå det stort op her på sitet. Lige med det samme.

Mvh
Line,
kino.dk

Christian

- altså natten mellem torsdag og fredag (d.13-14 juni)
???

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

5 dage siden

Aktive debatter