Cookie- og Privatlivspolitik
'50 Shades of Grey' instruktør måske fundet

'50 Shades of Grey' instruktør måske fundet

Skal Joe Wright instruere fænomenet?

Stem op!
0
Stem ned!
-3
(reset)

En filmatisering af E.L. James' best-seller bøger har været længe ventet, og nu ser det ud til, at der (måske) er noget nyt i sagen om forretningsmanden Christian Grey og hans seksuelle eksperimenter.

Selvom det endnu ikke er sort på hvidt, har insidere fra filmselskabet Universal fortalt amerikanske medier, at Anna Karenina-instruktøren Joe Wright er blevet valgt til at instruere den berømte roman.

Indtil videre har der været mange forskellige instruktører på tale, heriblandt Monster-instruktøren Patty Jenkins, Gus van Sant (Good Will Hunting) og endda Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven, Twelve og Thirteen).

Nu hvor instruktøren kan være på plads, er det næste spørgsmål: Hvem skal spille Christian Grey og Anastasia Steele?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Helle

Undskyld jeg siger det, så lyder det lidt som om du er bare en lille smule sippet. Har du aldrig hørt om sadomasokisme, for det lyder da ikke sådan. Jeg vil give christin ret, du har ikke fattet en brik. Den handler om to vidt forskellige mennesker der ikke kan holde fingrene fra hinanden. Derfor skal de have slebet kanterne for at finde en middelvej som de begge kan stå inde for, og det giver nogen knubs hen af vejen, og ja, han er dominerende, men jeg synes absolut ikke at hun bare plisser ham, tværtimod så finder hun sig ikke i at blive domineret på den måde. Syntes det er noget af det jeg elsker ved bøgerne, deres interne kampe, og måden de går hinanden på klingen. Jeg hader ganske almindelige kærlighedsromaner, det bliver sku for kedeligt og sukkersødt. Desuden så syntes jeg ikke at den har en skid med porno at gøre, selvom der er meget sex i den. For mig er det en erotisk kærlighedshistorie, med lidt kant. Har aldrig nogen sinde levet mig så meget ind i nogen bøger som jeg har med dem her, eller grint og grædt så meget. Gør det så mig fucked up eller hvad. Hvis jeg skal være helt ærlig så pisser du mig lidt af. Desuden, hvis du syntes at de er så dårlige, hvorfor fanden har du så læst dem. For du må da have læst dem alle, siden du kan udtale dig så kritisk. Du skriver at grunden til at den har solgt så godt er fordi at den er spændende og forbudt at læse. Så kan du måske også fortælle mig hvorfor Twilight har solgt så godt, som du så åbenlyst også kritisere. Hvis det er at du syntes at dennne her er slem og en fornærmelse mod kvinder, så skal du ikke læse Eighty Days, Rød, Gul og blå, for så går du da helt i koma.

satisfythecrave

*Der er en reply knap, der gør sådan så at den du skriver til, bliver notificeret om at du har besvaret hans/hendes indlæg. Bare for future reference*

Er jeg sippet, fordi jeg, som kvinde, finder det nedladende, at bøgernes egentlige undetone er, at hvis man bare finder sig i nok lort fra en mands side, er der måske en chance for, at han til sidst holder op med at opføre sig som en idiot overfor dig? Har jeg ikke fattet en brik, fordi jeg - modsat dig - ikke kan lide bøgerne? Selvfølgelig har jeg hørt om sadomasochisme, og jeg refererer ikke som sådan til den side af bøgerne, som du - hvis du havde læst mine indlæg ordentligt igennem - ville have vidst.

Hvorfor skulle jeg ikke læse bøgerne? Man skal vide hvad man taler om, før man begynder at tale om det, og siden jeg havde hørt så meget kritik af Fifty Shades serien, ville jeg se om det var rigtigt (hvilket jeg så fik bekræftet).

Jeg kan sagtens fortælle dig, hvorfor Twilight-bøgerne har solgt så godt - det har de af samme grund, som at Justin Bieber, One Direction etc. sælger godt: teenage-pigerne. Og hvis jeg skal sige det selv, så har selv Twilight bøgerne bedre prosa end Fifty Shades bøgerne (og det siger IKKE så lidt).

Jeg synes, at det er rigtigt morsomt, at så mange bliver pressed over, at man kritiserer dårligt skrevne bøger :D

Helle

Nu er jeg altså en kvinde på 36 og har både læst Harry Potter og Twilight og er i det hele taget stor fan af edventure genren. Kender rigtig mange på min egen alder og ældre der også har læst dem, så det er vist ikke kun pga teenagerne. Nu er jeg også bedøvende ligeglad med hvilken "PROSA" bøgerne er skrevet med. Det der fanger mig er om det er en god historie.

satisfythecrave

Målgruppen for Twilight (og for så vidt også de andre "vampyr-bøger") er "tweens" og teenagere. Jeg har også læst mange bøger der ligger udenfor min målgruppe, men jeg er ret så sikker på, at størstedelen af dem der har læst Twilight, er i alderen 10-21. Harry Potter falder udenfor kategori, fordi det er sådan en fabelagtigt velskrevet serie.

Forstår ikke hvorfor prosa skulle skrives med caps lock og i anførselstegn? Det er fint, at du synes, at det er en god historie, det gør jeg ikke, og det har jeg vel lov til, lige så vel som du har lov til, at kunne lide den? Synes at, de her kommentarer er ved at gå over i det latterlige. Det er slemt at voksne mennesker bliver butthurt over, at man kritiserer bøger/film/ting de godt kan lide. Men whatever, det må folk jo selv om.

Christin

@satisfythecrave siden du ikke er en Twilight fan, så kan du i det hele taget ikke udtale dig om, hvilken målgruppe det er. Da jeg er en stor fan, har jeg fået en masse ekstra DVD'er med, sådan noget som bl.a. premiere og alt muligt andet materiale. Og der er så mange kvinder som elsker Twilight! Og ved du hvad? De er i alderen 40+ og opefter. Så det kan du jo ikke rigtig udtale dig om. Der er endda en kvinde, som har haft et bryllup præcist magen til Bella og Edwards. Samme kjole, sammen hår og samme dekoration. Jeg tror ikke hun er en teenager.

Har selv mødt gamle damer der kunne lide det, til din information.

satisfythecrave

Tsk, jeg tror altså, at du bliver nødt til at acceptere, at det ikke er alle, der deler dine holdninger. Personligt synes jeg, at det er lidt øv, at du ikke kan respektere, at det er ok ikke at kunne lide hverken Fifty Shades eller Twilight (eller hvad du nu ellers kan lide). Jeg holder heller ikke, med næb og klør, fast på at du SKAL kunne lide David Finchers film, fordi dem kan jeg bare godt lide, og derfor må der ikke siges noget grimt om dem. Det er sådan en barnlig holdning at have. Øv for satan.

Det kan jeg ikke udtale mig om? Det var da en utroligt grov kommentar at komme med. Du skal da overhovedet ikke bestemme, hvad folk kan og ikke kan udtale sig om. Jeg er faktisk fløjtende ligeglad med, om selv folk der ikke har læst bøgerne udtaler sig om dem, det har de da lige så meget ret til som du og jeg har. Jo, jeg kan "udtale mig om, hvilken målgruppe det er". Selvfølgelig er der også en masse der falder udenfor målgruppen, det har jeg aldrig sagt, men i stor udstrækning er størstedelen af læserne teenagere.

Det er godt for dem. I couldn't care less.

Christin

Jeg har slet ikke kommenteret noget med hensyn til David F. film?? Nej, selvfølgelig ved jeg godt at det ikke er alle der delere min holdning, måske skulle du prøve at se i øjnene, at det ikke er din mening der er rigtig bare fordi du synes det. Prøv det. Det bliver nok til en stor gavn for dig.

Du har ikke ret til at udtale dig om det, når du åbenbart ikke har styr på en skid om det! Det er næsten 50/50 af teenagere og voksne! Så udtal dig ikke om det, når du ikke har en skid styr på det. Så virker det bare dumt og umodent af dig.

satisfythecrave

Hvis du ikke lige fangede den, så var Fincher et eksempel ;) Men det gør jeg jo, som jeg har sagt MANGE gange, så stopper jeg ikke min mening ned i halsen på folk (som visse andre gør). Jeg siger bare min egen mening, og så må andre være enige, hvis det er det de har lyst til. Det er dig, der føler et ustandseligt behov, for at kommentere på den mindste kritik af ting du godt kan lide.

Og JO, jeg har lov til at udtale mig om Twilight, og jo, jeg har lov til at udtale mig om Fifty Shades of Grey, og jo, jeg har lov til at udtale mig om hvilket som helst andet lort, som jeg har lyst til at udtale mig om. Det er overhovedet ikke noget som du skal bestemme. Det der er bare sådan en rådden holdning at have, føj.

Jeg ved (som jeg sagde før) godt, at Twilight serien har mange fans, men som sagt er størstedelen (51% +) af læserne tweens og teenagere.

"Så virker det bare dumt og umodent af dig," siger pigen som vedholder, at man ikke må sige noget som helst grimt om Twilight, FSOG eller noget andet, for de ting kan hun godt lide, nå!

Helle

Helt ærlig, så virker du til at være en lille smule pigesur, bare fordi der er nogen der ikke er enig med dig. Der er ingen der siger at du ikke må sige noget grimt om Fifty Shades og andre. Men så må du da også kunne forvente at få svar på tiltale. Er det ikke det en debat går ud på. For du kan da ikke bare forvente at folk automatisk er enige med dig.

satisfythecrave

Hvordan er jeg pigesur, Helle? Elaborate. Det er ikke mig der bliver ved med at træde rundt i mudderet, det er jer der bliver ved med, ikke at kunne acceptere, at det ikke er alle der synes, at FSOG ikke er et mesterværk. Jeg bliver ikke sur, og jeg elsker at se jer blive opkørte over lidt kritik. Jeg elsker svar på tiltale - og jeg elsker at give igen ;) Og hvis man må spørge, hvornår har jeg nogensinde forventet, at folk automatisk er enige med mig? Jeg siger bare min egen mening, jeg forventer skam ikke, at andre er enige i det jeg siger, men vi har vel ytringfrihed, kære Helle?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden