Cookie- og Privatlivspolitik
Viral Superman-video

Viral Superman-video

Zod er på krigsstien, og han bruger sociale medier

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Zack Snyders 'Man of Steel' er på trapperne, og derfor er der blevet udgivet en viral video. Videoen skal fungere som en advarsel fra General Zod (Michael Shannon) til Superman (Henry Cavill) og er et støjende rod med masser af interferens, hvor man kan ane en skeletlignende skikkelse.

Selvom generalen ikke ses i selve videoen, er beskeden klar: Zod ønsker, at Superman overgiver sig og truer med at tilintetgøre Jorden, hvis han ikke makker ret. Det lyder som den Zod, vi kender fra Superman II (1980).

Man of Steel har dansk premiere 14. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

"It's not a "S"... the world I come from, it means Hope"

Christian

Glæder mig til og se Iron Man 3. Men denne trailer får bare film som Iron Man og Thor og des lige til og virke så vattet i forhold til... Men nu får vi af se om Superman lever op til hvad denne trailer synes at love.

Hold da ferie hvor ser det vildt ud!

Christian

Gåse_hud!!!! Kæft hvor blir' det sweet!!!

Christian

Kom nu med den!!! We can't take any more waiting! Er så pumped for denne trailer... Og det er bare en forpulet TRAILER! :-)

Maria

Den kommer, forhåbentlig, i nat kl. 02:15-ish dansk tid. Jeg vil sidde klar - kan ikke klare ventetiden mere, og det er kun ventetiden til traileren! ;)

Thor

jeg syntes det er ret sjovt fundet på! og en god måde at reklamere for filmen på!

Christian

Og den skulle efter sigende være 3 minutter lang! Uden sammenligning The nr 1 movie i 2013 for mig!

Maria

Jeg stalker Man of Steel fansider dagligt lige pt. ;)

Jeg fulgte intenst med i går/nat, da noget ville ske kl. 02-ish. Det var så denne her teaser-trailer vi fik, og jeg var nok en smugle skuffet fordi jeg troede det var traileren. ;)

Men det ser ud til at den (traileren) kommer meget, meget snart, ifølge iwillfindhim.com - som Shogun86 også skrev, så jeg vil sidde klar!

Har aldrig set SÅ meget frem til en trailer som denne - elsker når film laver virale kampagner for at skabe en god stemning omkring en film. :)

Hagerup88

Glæder mig selvom jeg nu stadig syntes at superman kunne have fundet et lidt federe kostume i stedet for underhyler udenpå en spandex dragt og en kappe :P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.