Cookie- og Privatlivspolitik
Poledance med Emma Watson

Poledance med Emma Watson

Første klip fra 'The Bling Ring' udgivet

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I Sofia Coppollas nye film 'The Bling Ring', der er baseret på virkelige hændelser, følger vi banden af Hollywood-besatte unge, der bryder ind hos store stjerner og stjæler fra deres hjem.

Banden kalder sig selv 'The Bling Ring' og består af lederen Rebecca (Katie Chang), Marc (Israel Broussard), Nicki (Emma Watson), Sam (Taissa Farmiga), og Chloe (Claire Julien), følger stjernernes opholdssteder vha. internettet og finder det optimale tidspunkt at bryde ind.

I klippet er pigerne meget imponerede over det store klædeskab med dyrt designertøj, når de træder ind. Da de opdager den private natklub i huset, komplet med stripperstang, skal den selvfølgelig også afprøves.

I rollen som Nicki ser vi en anden Emma Watson, end vi er vant til fra Harry Potter-serien, hvor hun spiller den pæne og polerede Hermonie Granger. 

Andre store roller i filmen er bl.a. Leslie Mann (Knocked Up), Gavin Rossdale (forsanger i bandet Bush), Stacy Edwards (Superbad) og Paris Hilton, der var et virkeligt offer for bandens indbrud.

The Bling Ring har dansk premiere 4. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel.

Hun er for lækker.. glæder mig til at se filmen.... ;)

Anonymuser/0

Hun er da blevet en rigtig steg :)

Maria

Jeg ser virkelig meget frem til denne her film!

Har altid syntes godt om film baseret på virkelige hændelser, og synes det filmen handler om, er en interessant problemstilling. Altså det med sociale medier og kendiser, fordele og ulemper ved at vi har sociale medier som især Twitter, der mere eller mindre fungerer som en kendis-radar, på godt og ondt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Jeg ved ikke om det bare er mig der er sløv i optrækket, men jeg forstår ikke rigtig hvor Peter Dinklage vil hen med de kommentarer.

8 minutter siden
Mille

Jeg valgt Hvidstengruppen - De efterladte, fordi den fortæller den en historie, om noget efter krigen som vi ikke har hørt så meget om.

1 dag siden
Sarauser/1426586
Sarauser/1426586

Udover Batman selvfølgelig / ikke så mange ting på tapetet, der virkelig er at se frem til.

1 dag siden
Ollie

Jeg glæder mig helt vildt meget til In The Multiverse of Madness og Wakanda Forever, da jeg er Marvel-fan helt ind i hjertet.

1 dag siden
HamsterenHenning

Fordi Frances McDormand bare spiller fænomenalt hele vejen igennem den barske fortælling.

1 dag siden

Aktive debatter