Poledance med Emma Watson

Første klip fra 'The Bling Ring' udgivet
Emma Watson som tyv i ny film
(© American Zoetrope)

I Sofia Coppollas nye film 'The Bling Ring', der er baseret på virkelige hændelser, følger vi banden af Hollywood-besatte unge, der bryder ind hos store stjerner og stjæler fra deres hjem.

Banden kalder sig selv 'The Bling Ring' og består af lederen Rebecca (Katie Chang), Marc (Israel Broussard), Nicki (Emma Watson), Sam (Taissa Farmiga), og Chloe (Claire Julien), følger stjernernes opholdssteder vha. internettet og finder det optimale tidspunkt at bryde ind.

I klippet er pigerne meget imponerede over det store klædeskab med dyrt designertøj, når de træder ind. Da de opdager den private natklub i huset, komplet med stripperstang, skal den selvfølgelig også afprøves.

I rollen som Nicki ser vi en anden Emma Watson, end vi er vant til fra Harry Potter-serien, hvor hun spiller den pæne og polerede Hermonie Granger. 

Andre store roller i filmen er bl.a. Leslie Mann (Knocked Up), Gavin Rossdale (forsanger i bandet Bush), Stacy Edwards (Superbad) og Paris Hilton, der var et virkeligt offer for bandens indbrud.

The Bling Ring har dansk premiere 4. juli.