Cookie- og Privatlivspolitik
Judd Apatow-komedie aflyst

Judd Apatow-komedie aflyst

'This Is 40' får ikke dansk biografpremiere

Stem op!
0
Stem ned!
-1
(reset)

This Is 40, der følger Paul Rudd og Leslie Manns karakterer fra Knocked Up, er aflyst i de danske biografer, og filmen udkommer i stedet direkte på DVD.

Årsagen oplyses ikke af filmselskabet, men som det ofte er tilfældet, drejer det sig sandsynligvis om lave forventninger til komediens billetsalg i de danske biografer, hvor den var planlagt til premiere den 8. maj.

I USA har ’This Is 40’ ellers indspillet 68 mio. dollars, men i resten af verden er det samlet set kun blevet til ca. 20 mio. dollars.

Til sammenligning indspillede ’Knocked Up’ $149 mio. dollars i USA plus 70 mio. dollars i resten af verden. Herhjemme solgte filmen 24.000 billetter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadjauser/646459

Den havde jeg glædet mig til se i biffen :(

Maltheuser/113157

Tror ikke de lave forventniger skyldes at rollebesætningdn er for ukendt. Paul rudd er da bredt kendt og desuden spiller jason segel og megan fox, der begge er populære, mindre roller. Derimod skyldes det nok at filmen appelerer til en relativlille målgrmålgruppe. De fleste der går i biografen for at se komedier er unge og ønsker se behandling af emner de kan relatere til. En film primært om ægteskabelige problemer lyder nok ikke særlig tillokkfnde for dem. Omvendt går målgruppe der er interesseret i ægteskabskonflikter sjældent i biografen for at se komedier. Det tror jeg ihvert fald. Det er dog ærgeligt da jeg glædede mig til ar se den.r

FilmFyr

Havde tænkt mig at se den på min fødselsdag.
Jeg kunne godt li Paul Rudd i "I Love You Man", og synes at "Knocked Up" var rimelig underholdning.

Jeg synes at det er ærgerligt at den ikke får en chance, hvorimod Alle For To nu har kørt i flere måneder. Og personligt synes jeg at den var ringe.

Maria

Man skal passe på med komedier i danske biografer.

Alle for én/Alle for to fungerer, fordi det er med danske, kendte komikere og derfor kan den overleve i biografen.

Men når det gælder amerikanske komediefilm, skal der altså lidt andre mennesker på rollelisten, før den kan trække nok danskere i biografen. Undskyld Paul Rudd, du var sjov i "Role Models", men folk kender dig bare ikke godt nok endnu. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.