Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Carrie'

Første trailer til 'Carrie'

You pray little girl!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Undertegnede har et kærligt forhold til Brian De Palmas filmatisering (1976) af Stephen Kings roman 'Carrie'. Det er derfor med store forventninger, jeg ser frem til den kommende genindspilning.

Nu er den første trailer kommet!
 
Carrie anno 2013 har udskiftet Sissy Spacek og Piper Laurie med henholdsvis Chloë Grace Moretz og Julianne Moore og De Palma med Boys Don’t Cry-instruktøren Kimberly Peirce.

Gyseren om mobbeofret med de overnaturlige kræfter og en stærkt religiøs mor rammer de danske biografer til Halloween, den 31. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

JA TAK, jeg har ventet længe på en trailer, og her er den så! Tja, jeg glæder mig i helhed til filmen, men mest til at se hvor meget blod denne har at byde på. Derfor er dette én af de få remakes jeg ikke må overse - desværre ser det dog også en anelse ud til at den ikke bliver ligeså uhyggelig (og måske heller ikke lige så god) som den første (fra 1976) var. Men lad os nu se!
Chloe Moretz er en meget talentfuld skuespillerinde, og passer jo perfekt til film hvor hendes karakter ikke er decideret "normal" (altså, personlighedsmæssigt), men jeg kan bare ikke se/mærke hende i rollen som Carrie, i forhold til da jeg så hende i den første teaser til remaket, men det kan være at det ændre sig når jeg sidder og ser den i løbet af Halloween 2013! Men jeg er til gengæld sikker på at Julianne Moore bliver helt perfekt, hende kunne jeg nemt sammenligne med den "weird" mor i traileren (og på hendes meget dystre karakterplakat), selvom jeg dog heller ikke tror at hun vil kunne leverer en bedre præsttaion end Piper Laurie! Men alt i alt så skal jeg da se den, dog med store forventninger til følge!
Men jeg er alligevel lidt bange for at den nye version ikke vil kunne leve op til hverken bogen eller den første/gamle films ekspertise. F.eks. udkom bogen i 1974 - hvor alting i den grad var anderledes i forhold til nutiden, hvilket vi også så i den første filmatisering der kom 2 år (med Sissy Spacek: der i den grad var født til rollen som Carrie White, og Piper Laurie: som passede perfekt til Margaret White). Når vi så tænker nøje over det, så er der faktisk ret meget som den nye film ikke vil kunne vise, hvis den mener at den foregår i nutiden (f.eks. må lærer ikke slå eleverne, og meget mere)!
Tja "surprise me", er mit sidste ord til filmen, og hvem vil ikke have historien en gang til om hvorfor det er forkert at mobbe!

Thomasuser/852021

Skide da være med at traileren viser det meste af handlingen - den kender vi vel alle sammen, ikke?

Til gengæld ser det ud som om de lægger mere vægt på udviklingen af Carries evner, hvilket ser FEDT ud!

Glæder mig!

jonuser/927757

Den afsløre for meget, og viser ingen tegn på at filmen skulle være uhyggelig...

Anonymuser/0

Traileren viste nærmest hele handlingen... Derudover havde jeg lidt højere forventninger, men den ser ud til at være langt mindre uhyggelig end den klassiske... Den vil jeg nu hellere gense

Mads Aagaard

Den ser da interessant ud, men de viser jo nærmest hele filmen? Det er ret ærgeligt...

Amalie

afslører måske lidt meget?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

4 timer siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

8 timer siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

8 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

16 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden

Aktive debatter