Cookie- og Privatlivspolitik
2 x Tom Cruise versus aliens

2 x Tom Cruise versus aliens

- i 'Yukikaze' og 'All You Need Is Kill'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Når Tom Cruise laver science fiction er resultatet ofte vellykket. Derfor overrasker det ikke, at den 50-årige stjerne har skrevet kontrakt på at lave yderligere to af slagsen.

Cruise oplever for tiden international medgang med fremtidsfilmen Oblivion, hvilket har fået Warner Bros. til at tilbyde ham hovedrollen i 'Yukikaze'.

Baseret på en Chohei Kamayashi-roman vil 'Yukikaze' handle om en fremtidig verden under angreb af en rumvæsen-race kaldet JAM. Som en sidste udvej sender menneskeheden en udvalgt flok soldater til JAMs planet for at møde fjenden på hjemmebane. Der er endnu ingen andre end Cruise tilknyttet projektet.

'Yukikaze' skulle minde en god del om det univers, man møder i Hiroshi Sakurazakas grafiske novelle 'All You Need Is Kill', der tilfældigvis er Cruise næste science fiction-projekt.

Her fortsætter Cruise krigen mod intergalaktiske kræfter som en soldat, der ender i et time loop og må genopleve krigens sidste slag om og om igen… Groundhog Day War?

All You Need Is Kill  instrueres af Doug Liman (The Bourne Identity), har bl.a. Emily Blunt på rollelisten og får dansk premiere den 6. marts 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

Jeg tror at 'Yukikaze' bliver en god film! Med Tom Cruise og Emily Blunt på rollelisten.

Wayne

Nogle vil måske helst se ham Crusefied (hvis I forstår sådan en lille en).

Jeg mener at det altid borger for en vis kvalitet når Tom er med - jeg glæder mig til at se flere film, og fedt at tempoet er sat op.

Tidligere kom der næsten kun en enkelt film om året, fra den side.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.