Cookie- og Privatlivspolitik
Sidste trailer til 'Iron Man 3'

Sidste trailer til 'Iron Man 3'

I. Am. Iron Man.

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Efter den gigantiske succes The Avengers opnåede sidste år, er Iron Man mere populær end nogensinde, og nu er den endelige trailer til superheltens tredje solofilm ankommet.

Handlingen behøver næppe nogen nærmere introduktion, men der er selvfølgelig en ny superskurk på banen - denne gang i form af Ben Kingsleys 'The Mandarin'.

Iron Man 3 forventes at blive en enorm blockbuster i USA, hvor den åbner den 3. maj.

Herhjemme kan vi dog følge Robert Downey Jr.'s nye udfordringer allerede fra den 25. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MyMind

Jeg sørger lidt over min stakkels pengepung - der er lidt for mange film, der skal ses i år...

Christian

Iron Man er og bliver min suveræne favorit helt - jeg siger dog ikke at Christopher Nolan's Batman på nogen måde er dårlig! Jeg elsker skam Batman filmene, men jeg er dog fuldstændig vild med Iron Man filmene.

Væsentlig flere CGI-effects er dog at forvente i en film som denne, når man bruger en superhelt der er svær at få til at se ægte ud uden nogle computerjusteringer! Så jeg vil bestemt se frem til en fed film, hvor han banker nogle wanna-be Iron Man kopier!

Men endnu en Iron Man film er bestemt endnu et kryds i min kalender! Go Marvel! :)

Jeanette

Den ser helt vild fed ud og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har været meget vild med de to første og Ironman er min yndlings superhelt. Det kan da kun blive en fantastisk film med den trailer :)

Rikke Nydam

Glæder mig også mega meget til 3eren. Iron man er også min ynglings superhelt. Men det er nok også fordi det er Robert som spiller ham :D Han er en fantastisk skuespiller, det må man give ham.

Simonuser/919343

Christian, det er Iron Patriot :) men det er godt nok ikke oprindeligt Rhody der iført den rustning. Fuck nu det, glæder mig sygt meget! :D

Christian

... Dragten minder mig bare om Cap-A. Og trods at Steve Rogers karakteren (og Chris Evans som spiller ham) i hans solo film samt Avengers er ganske cool, så er selve Captain America helten bare ret fesen, desværre. Og dragten er frygtelig. Og Iron Patriot armoren er tydeligt inspireret af Cap-A...

Synes for i øvrigt heller ikke at Tony's ven, James Rhodes er særlig cool. Altså ham som spiller ham i de to seneste film. Synes også han var ret fesen i 2'eren. Don Cheadle er efter min mening ikke specielt god i rollen :-( Terrence Howard, som spillede Rhodey i den første film var langt bedre, efter min mening.

Dermed sagt så glæder jeg mig også meget til denne film. (Selvom mit hjerte galoperer langt mere for den kommende superman film, her til juni. Gudskelov er der plads til alle filmene, så man behøves ikke vælge)

Christian

... Men gud hvor er den der captain america inspireret iron man wanna-be bare fesen.

Jacob

Det her er absolut en retfærdig afslutning på Iron Man-trilogien. Og hvilken skurk er bedre end hans ærkefjende, Mandarinen? Selvfølgelig kan man ikke afvise en egentlig solofilm mere eller to, men udover en deltagelse i The Avengers 2, og nok også en 3'er, vil det nok ikke blive til mere end camero-roller. Måske en film, hvor det bare er ham og et enkelt andet medlem af The Avengers?
Glæder mig uanset hvad afsindigt meget til Iron Man 3.

HeleneColor

Hurra! Danmark får lov først at se Iron Man d. 25 April!!! Juhuu!! Så er vi foran USA;-)

Elsker den nye trailer. Den giver lidt mere indblik i hvad der kommer til at foregå i filmen, og tror bestemt, at Iron Man 3 bliver et kæmpe hit!:-)

Glæder mig for sygt meget til Iron Man 3!!!!

Braun

Det ser jo sygt lækkert ud. klart en film jeg ser frem til. Bliver lækkert at se hvor meget indflydelse "the mandarin" får, eller om Tony stark bare er blevet en smule mere selvdestruktiv.
Men ja tak for en fed film:P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter