Cookie- og Privatlivspolitik
Den mest skræmmende film i årevis?

Den mest skræmmende film i årevis?

'The Evil Dead' imponerer ved verdenspremieren

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

South By Southwest (SXSW) er festivalen for film, reklamer, musik og elektroniske medier, og den afholdes hvert år i Austin, Texas.

Remaket (eller rebootet) af Sam Raimis horror-klassiker The Evil Dead fik i weekenden sin verdenspremiere på festivalen, og selvom fans har set frem til filmen med en del skepsis, blev disse gjort til skamme.

Amerikanske medier reporterer om filmens åbning, og det er tilsyneladende ikke gået stille for sig. The Film Stage beskriver stemningen som helt vanvittig, og at publikum gik bananas under visningen. 1.600 folk var på plads i biografsalen, og der blev råbt, skreget, grint og skåret ansigter - vel egentlig det, der var formålet med filmen.

Instruktøren Fede Alvarez har tidligere udtalt, at han går efter at skabe en regulær gyser og altså ikke en horror-komedie - som især de to sidste i Sam Raimis originale trilogi må siges at være.

Filmen bliver rost af både The Film Stage og Ain't It Cool News, der ser Fede Alvarez som fremtidens mand. Begge medier fremhæver også filmens kompromisløse horror, og at den kan finde på hvad som helst. Samtidig roses Jane Levys hovedrollepræstation i store gloser.

Ain't It Cool News skriver endvidere, at 'Evil Dead' er den slags gyserfilm, som fans har efterspurgt siden Scream i 1996! Altså den type, der rammer én med seriøst, mavepustende horror.
 
Evil Dead får dansk premiere den 2. maj og har samtidig med verdenspremieren fået en ny trailer. Og der er selvfølgelig en toer i sigte...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kamil

... fik de lavet remake af den gamle The Evil Dead der er super fed, men MEGA gammel med effekterne og skuespillerne, dog kan jeg altid sætte THe Evil Dead III på :D mega grineren film!

Ladysann

Glæder mig til at se den

Mads Frederik

men efter at have set traileren, og som en der husker den oprindelige The Evil dead med Bruce Campbell fra 1981. Så er jeg godt nok kommer hen, hvor jeg mener at Vi egentlig godt kunne have brugt en 18 års rating her i Danmark. Ligesom der eksistere i vores nabo lande. For som systemet er her idag, så kan den 18 årig tage sin 12 årige lillebror med ind og se denne film. Hvilket jeg synes er forkert.

Selvfølgelig vil jeg se den selv, men jeg synes ikke at den film burde ses af nogen på under 18 år.

Pil

Jeg giver dig helt ret. Film som denne, og hvis der er udsigt til en 2'er. Og også en ny Jeepers Creepers, så skal der strammere regler.

Jeg var inde og se Chainsaw 3D, og der var et par teenagere inde og se den. De var ikke en dag over 13. Chainsaw var ikke en slem film, men når det kommer til gysere skal man mindst sige 15 år, og i det mindste checke alder grundigt. Det er ikke fedt som gyserfan at sidde og se en gyserfilm, mens der sidder et par 14-årige og skriger over, hver lille ting, der rører sig. Det ødelægger det lidt. Så kan de leje den på dvd bagefter. Sorry, hvis jeg lyder kold, men jeg synes der skal være grænser.

For udfra hvad jeg har set af clips, og hørt om Evil Dead, så skal man efter min mening være over 18.

søren

... relativt enig mht aldersgrænse .... men det er altså individuelt, hvad man evner at se .... nogle 7 årige ( min datter fx ) ka sagtens se film, som i dk har 11 års rating, hvorimod andre fx 10-11 årige blir spooked af film med 7 års rating .... men generelt set er jeg enig i, at man ska vise id i biografen ligesom på barer. ... det leder mig hen på min virkelige kæphest ... CENSUR .... her i dk er det heldigvis sjældent vi blir udsat for censurerede film, men det sker i ny & næ ( ex: ghost, taken m.m ) :-( .. det hele handler jo om økononmi ( DESVÆRRE ), så hvis de ka tage et par scener væk, så en 15 års blir til en 11, så kan der jo tjenes flere penge :-( ... i usa må de gerne vise vold, men ingen nøgenhed & i uk er det omvendt .... i tyskland ingen af delene & man ka derfor risikere op til 30-45 min forkortelse af filmene ... i mine øjne ØDELÆGGENDE !!!!! ... når folk som tarantino, woo, scorsese, aja m.m brillerer med ULTRA voldelige film, som er deres varemærke, er det sq da en DØDSYND at klippe i dem.... det ødelægger jo deres intentioner TOTALT ..... jeg gir personligt gerne extra penge for en UNRATED film, selvom den måske kun er 3 min længere .... så stor FILMENTUSIAST er jeg !!!! .... længe leve BLURAY udgivelser & instruktører som førnævnte, der tænker på kunstnerisk udfoldelse fremfor økonomi .... ps ..er godt klar over penge spiller en stor rolle, men hvis det kun var det, ville vi jo kun se makværk som ... twillight, transformers, spiderman o.lign. ...

Mads Frederik

http://www.skrivunder.net/genindfor_tilladt_for_18_ars_gransen

Som hvis folk er interesseret, så kan I jo skrive under.

Hvis der er nok som skriver under, så videresender jeg den til Kulturministeriet.

Ladysann

Se gysere.

Nemlig Mads Frederik, har delt den med alle jeg kender på nettet. En rigtig god ide´ Håber det virker;)

Pil

Super godt initiativ!

Anonymuser/0

Det er uungåeligt, og der er en del af dem der gør det med vilje. Kan jeg huske da jeg i sin tid så Friday The 13th remaken. To 13-ish piger sad og skreg i ville sky, og de blev ved med at skrige og det var tydeligt at det var for at få opmærksomhed. Ugh. Go away :D

Anonymuser/0

..burde dyppes i cola og rulles i popcorn. Øv hvor er det respektløst :(
Har de 3 forrige gange i københavnske biografer oplevet situationer, hvor folk enten har snakket eller skevet sms.
5 minutter inde i Hobitten oplevede jeg en tøs der ville op at slås fordi jeg bad hende lukke røven !! :)
Hvad sker der for folk ?!?
Overvejer helt at droppe biffen fremover(Texas Chainsaw blev ødelagt ). Grrrr !!!
:(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

5 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

20 timer siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden