Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolan overtager måske 'Justice League'

Christopher Nolan overtager måske 'Justice League'

Vender Bale så tilbage som Batman?

Stem op!
17
Stem ned!
-3
(reset)

Med J.J. Abrams' kommende Star Wars-film og fortsættelsen til The Avengers i vente SKAL den kommende superheltefilm 'Justice League' levere. Et faktum, der har sat gang i et par nye heftige rygter.

Warner Bros. er pludseligt blevet fuldstændig tavse om det storslåede DC-projekt, og rygterne vil vide, at hemmelighedskræmmeriet skyldes, at selveste Christopher Nolan har overtaget styringen.

Nolan ombord betyder ikke bare garanteret fan-godkendelse, men åbner også op for muligheden for, at Christian Bale vender tilbage i kappen som Batman. Bale har nemlig tidligere udtalt, at han ville elske udfordringen, hvis Nolan kom til ham med endnu en værdig Batman-historie.

Zack Snyder er eftersigende med på sidelinjen som sparringspartner til Nolan og mulig instruktør. De to har netop samarbejdet på den kommende Man of Steel, og Henry Cavill tippes også til at gentage rollen som Superman i Justice League-filmen.

Igen, der er stadig kun tale om rygter. Tavsheden fra studierne kan dog med lidt god vilje tolkes som samtykke... det håber vi i hvert fald!

Justice League forventes at få premiere i 2015. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurits

Synes ikke at Superman og Batman passer sammen. Selvfølgelig er både Batman og Superman filmene fede, men er dog mest til Batman. Batman er mere realistisk, hvor Superman der imod er meget urealistisk. Og hvis Batman skal have comeback, skal det klart Christian Bale som skal have rollen.

BEDSTE BATMAN EVER!

magnus

Cyborg: Will Smith
Zatanna: Berenice Marlohe
Martian Manhunter: Miguel Ferrer

anne marie

SUPERHELTE!

Kedde user/1014520

Det eventyr er slut. Og mon ikke også superheltebølgen har toppet. Det er også seriøst trist hvis Nolan vælger at blive hængende i det univers. Fremfor at prøve noget nyt. Men hvis checken er god nok er alt jo næsten muligt i den virkelige verden.

Halberg

Ingen tvivl om, at det ville være fantastisk, hvis Nolan tog instruktør rollen under denne film, for Nolan er en af de dygtigiste instruktører i hele film branchen.
Men at Bale skulle vende tilbage, ærger mig faktisk lidt. Jeg synes, han skal stoppe mens legen er god og gøre plads til en yngre, friskere og (måske, meget lille måske) bedre Batman!
Det ville være synd at flette Nolan's triologi ind i hele Justice League universet, da blot ville forvirre mere end det ville gavne.
Men jeg glæder mig helt sikkert til at se resultatet, hvis rygterne om Nolan som instruktør taler sandt :D !!

The Moviemaster

"You either die a hero... or you live long enough to see yourself become the villain"

Otto-Mandias

Nolan er en fantastisk instruktør, men er ærligt talt ret træt af Christian Bale.
De her alvorlige Batman film havde vi brug for efter fiaskoen med Batman & Robin, men kunne dog godt tænke mig at se en Batman der var trofast til de gamle tegneserier. Det kan jo også stadig være alvorligt.
Uanset hvad tror jeg ikke Justice League bliver lige så god som Avengers, skal dog stadig se den.

Jacob

At proppe samtlige medlemmer ind som siden Justice League blev grundlagt i 1960 ville næppe fungere. Superman og Batman er selvfølgelig selvskrevet, og så kunne man holde sig til det første, oprindelige hold der desuden bestod af Aquaman, The Flash, Green Lantern, Martian Manhunter og Wonder Women.

Når jeg tænker tilbage så husker jeg bedst den flotte og velfortalte tegnefilm der kørte fra 2001-06. Her var holdet næsten det samme som det oprindelige hold, borset fra at Aquaman var byttet ud med Hawkgirl. Det vil nok også fungere bedre med mindst to kvinder på holdet frem for næsten total mandedominans.

Og som i førnævnte tegnefilm fungerede det der at Batman var en slags konsulent - lidt ligesom Tony Stark er det for The Avengers inden han rigtig bliver medlem.

magnus

det var helt fantastisk det Christopher Nolan gjorde med batman han fik jo batman til at fremstå rigtigt som den mørke rider og jeg tror det bliver mærkeligt at se en Christian Bale der ikke er dyster så jeg tror også Nolan vil gøre ham dyster igen men så er der et andet problem jeg har lidt svært ved at se en dyster udgave af superman men hvis de så gør det og vælger at lave en så skal Christian Bale ikke spille batman ikke fordi han er dårlig til det for han er det stik modsatte han er en genial batman men hvis han både spiller batman i The dark knight trilogien og Justice League så husker man ham jo ikke for andet men hvis de vil lave en skal de jo have alle med fra Justice League ikke kun Batman og Superman de skal have Batman, Superman, The Flash, Wonderwoman, Green Lantern, Aquaman, Hawkman, Martian Manhunter, Green Arrow, Black Canary, Atom, Elongated Man, Red Tornado, Firestorm, Zatanna, Hawkgirl, Cyborg og Captain Marvel og selv om det lyder som om han kommer fra Marvel så nej Captain Marvel kommer fra DC universet

Jacob

Rygter er nu engang rygter, men mon ikke der et gram af sandhed i det alligevel. At Nolan skulle blive instruktør tror jeg afhænger af om Warner Bros. kommer i tidspres inden (indtil videre) premieren i 2015. En ting er at udfordrer The Avengers 2, men mon ikke Disneys køb af Star Wars, og nu også spin-off'erne, har sat tingene i et nyt lys.

At Bale skulle vende tilbage som Batman bliver lidt problematisk. For hvornår skulle han have været medlem af Justice League? Efter 3'eren er han jo nedslidt. Så skulle det være mellem 1'eren og 2'eren, men det vil jo også være lidt bizart. Det mest åbenlyse er, at Robin bliver den nye Batman selvom Gordon-Levitt har afvist det. En ting er at The Dark Knigt-trilogien, som blev rost for sin realisme, måske skal forbindes med det mere tegneserie venlige Justice League. Og her mener jeg ikke Nolan ikke skulle være berettiget som instruktør. Bare man ikke binder de to ting sammen. Noget andet er at jeg mener det skal være den oprindelige Batman. At Bale har sagt han alligevel vil tage kappen på, hvis det var Nolan som instruerede er nyt for mig, men mener at have læst man vil starte Batman forfra i 2017.

Tror ikke meget nyt udover rygter om projektet dukker op før Superman: Man of Steel har haft premiere - og før man har set på succesen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter