Cookie- og Privatlivspolitik
'Before Midnight' købt hjem til dansk biografpremiere

'Before Midnight' købt hjem til dansk biografpremiere

Ethan Hawke og Julie Delpy ni år senere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

BERLIN. I mandags blev ’Before Midnight’ vist på Berlinalen (uden for hovedkonkurrence), og i går blev filmen forhandlet hjem til premiere i de danske biografer.

Denne gang følger man Jesse (Ethan Hawke) og Celine (Julie Delpy) på ferie i Grækenland, ni år efter 'Before Sunset' sluttede, og mere skal der sådan set ikke siges om handlingen.

Det er dog ingen hemmelighed, at 'Before Midnight' blev særdeles godt modtaget af pressen, og at den if. undertegnede er på niveau med sin formidable forgænger.

Ikke overraskende er filmens danske indkøber også begejstret.

- Filmen er jo helt enestående i sin kombination af romantik, humor og ufattelig velskrevet dialog og samspil mellem to mennesker, vi har lært at elske og kende så godt gennem knap 20 år med Before Sunrise og 'Before Sunset'. En film, der berører de elementer af et parforhold som ethvert voksent menneske vil kunne genkende elementer fra, fortæller Jes Graversen fra Miracle Film til kino.dk
 
Miracle Film oplyser desuden, at Before Midnight får dansk biografpremiere den 22. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Wayne

så får de vel hinanden. Der kan ikke koges meget mere suppe på den historie, efterhånden.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
milesuser/469678

de har allerede hinanden fra begyndelsen af filmen.. og tror mig det er en fantastiskk film.. jeg så den i Berlin og det var en stor stor oplevelse. 6 ud af 6 stjerner

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jedi Princeuser/893895

Fantastisk nyhed! Havde slet ikke forventet det. Jeg vidste at det var tale om at lave efterfølgeren til den smukke serie, men nu er den ikke kun færdig, men også klar til danske biografer i August. Super godt! Jeg glæder mig så meget til d. 22 August, og måske endda en snigspremiere :)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Simon

Jeg havde fornøjelsen af at opleve denne film tirsdag d. 12/2 ved Berlinalen.

Kan ikke sige andet end at man ikke bliver skuffet, hvis man godt kunne lide de to andre; fantastisk skuespil, lækker dialog og en ordentlig slutning, hvis denne film virkelig er den sidste i rækken af Linklaters 'Before' film.

Personligt synes jeg faktisk at denne film er den bedste af de tre.
'Sunrise' fokuserede meget på den øjeblikkelige forelskelse og fascination af et andet menneske. Den fungerede, da man havde to karakterer man følte virkelig kom til at lære hinanden at kende, gennem lækkert skrevet dialog og godt skuespil mellem Julie Delpy og Ethan Hawke.
'Sunset' handlede frustrationerne over deres tilværelse og hvad der kunne være sket mellem dem, hvis de havde mødtes 8 1/2 år tidligere. Styrken lå igen i skuespillet og dialogen og hvordan man kunne mærke deres frustrationer og utilfredshed over hvor de var i deres liv.
'Midnight' har en helt anden styrke ud over fantastisk dialog, historie og skuespil; nemlig dens relevans i forhold til den tid vi lever i. Uden at spille for meget, så handler den igen om Jesse og Celine's forhold 9 år efter 'Sunset'.
Og det er denne relevans jeg mener gør den til den bedste af de tre film. Oven i det, så får den en ordentlig afslutning, hvis 'Midnight' vel at mærke er den sidste af 'Before' filmene.

Glæd jer - tror virkelig ikke det vil skuffe er, hvis I kunne lide de to andre B)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Har ventet på mere Jesse og Celine alt for længe. Glæder mig.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Pernille K

Mere skal der sådan set ikke siges.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

23 minutter siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

9 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

11 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

12 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

12 timer siden

Aktive debatter