Cookie- og Privatlivspolitik
'Before Midnight' købt hjem til dansk biografpremiere

'Before Midnight' købt hjem til dansk biografpremiere

Ethan Hawke og Julie Delpy ni år senere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

BERLIN. I mandags blev ’Before Midnight’ vist på Berlinalen (uden for hovedkonkurrence), og i går blev filmen forhandlet hjem til premiere i de danske biografer.

Denne gang følger man Jesse (Ethan Hawke) og Celine (Julie Delpy) på ferie i Grækenland, ni år efter 'Before Sunset' sluttede, og mere skal der sådan set ikke siges om handlingen.

Det er dog ingen hemmelighed, at 'Before Midnight' blev særdeles godt modtaget af pressen, og at den if. undertegnede er på niveau med sin formidable forgænger.

Ikke overraskende er filmens danske indkøber også begejstret.

- Filmen er jo helt enestående i sin kombination af romantik, humor og ufattelig velskrevet dialog og samspil mellem to mennesker, vi har lært at elske og kende så godt gennem knap 20 år med Before Sunrise og 'Before Sunset'. En film, der berører de elementer af et parforhold som ethvert voksent menneske vil kunne genkende elementer fra, fortæller Jes Graversen fra Miracle Film til kino.dk
 
Miracle Film oplyser desuden, at Before Midnight får dansk biografpremiere den 22. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

så får de vel hinanden. Der kan ikke koges meget mere suppe på den historie, efterhånden.

milesuser/469678

de har allerede hinanden fra begyndelsen af filmen.. og tror mig det er en fantastiskk film.. jeg så den i Berlin og det var en stor stor oplevelse. 6 ud af 6 stjerner

Jedi Princeuser/893895

Fantastisk nyhed! Havde slet ikke forventet det. Jeg vidste at det var tale om at lave efterfølgeren til den smukke serie, men nu er den ikke kun færdig, men også klar til danske biografer i August. Super godt! Jeg glæder mig så meget til d. 22 August, og måske endda en snigspremiere :)

Simon

Jeg havde fornøjelsen af at opleve denne film tirsdag d. 12/2 ved Berlinalen.

Kan ikke sige andet end at man ikke bliver skuffet, hvis man godt kunne lide de to andre; fantastisk skuespil, lækker dialog og en ordentlig slutning, hvis denne film virkelig er den sidste i rækken af Linklaters 'Before' film.

Personligt synes jeg faktisk at denne film er den bedste af de tre.
'Sunrise' fokuserede meget på den øjeblikkelige forelskelse og fascination af et andet menneske. Den fungerede, da man havde to karakterer man følte virkelig kom til at lære hinanden at kende, gennem lækkert skrevet dialog og godt skuespil mellem Julie Delpy og Ethan Hawke.
'Sunset' handlede frustrationerne over deres tilværelse og hvad der kunne være sket mellem dem, hvis de havde mødtes 8 1/2 år tidligere. Styrken lå igen i skuespillet og dialogen og hvordan man kunne mærke deres frustrationer og utilfredshed over hvor de var i deres liv.
'Midnight' har en helt anden styrke ud over fantastisk dialog, historie og skuespil; nemlig dens relevans i forhold til den tid vi lever i. Uden at spille for meget, så handler den igen om Jesse og Celine's forhold 9 år efter 'Sunset'.
Og det er denne relevans jeg mener gør den til den bedste af de tre film. Oven i det, så får den en ordentlig afslutning, hvis 'Midnight' vel at mærke er den sidste af 'Before' filmene.

Glæd jer - tror virkelig ikke det vil skuffe er, hvis I kunne lide de to andre B)

Anonymuser/0

Har ventet på mere Jesse og Celine alt for længe. Glæder mig.

Pernille K

Mere skal der sådan set ikke siges.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karsten Helthuser/414770
Karsten Helthuser/414770

Svært valg.

53 minutter siden
Sandrauser/795854
Sandrauser/795854

Denne film var mit første møde med Rowlings fantastiske magiske univers og jeg forelskede mig hovedkulds i det fra første scene.

1 time siden
Antaeus

Jeg tænker nu at Hayao Miyazakis film er forholdsvis kendte i Danmark og her blandt filmfans.

2 timer siden
Christina Søeuser/171887
Christina Søeuser/171887

Super film, med et overraskende twist, samt Russell Crowe spillede sin rolle helt fantastisk.

2 timer siden
ALEX

Suverent langt højere niveau end alle de andre nominerede.

4 timer siden

Aktive debatter