Cookie- og Privatlivspolitik
Kristen Stewart i 'Fifty Shades of Grey'?

Kristen Stewart i 'Fifty Shades of Grey'?

Skal Twilight-stjernen have smæk?

Stem op!
0
Stem ned!
-6
(reset)

Universal Studios har sikret sig rettighederne til Fifty Shades of Grey-filmatiseringen, og nu har manuskriptforfatteren Kelly Marcel (Terra Nova) og en unavngivet porno-producer tilsluttet sig projektet.

Indspilningerne ligger langt ude i fremtiden, men rygterne svirrer om, at Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1 og 2) skal instruere triologien. Og i kølvandet på dette rygte, kommer endnu et rygte - Condon er eftersigende kun interesseret i at filmatisere de slibrige romaner, hvis Kristen Stewart skal spille hovedrollen som Anastasia.

Forfatteren E. L. James har dog gjort det klart, at bøgerne ikke bør associeres med Twilight-serien. Forfatteren tror åbenbart, at resten af verden har glemt, at bøgerne startede som fan-fiktion til Stephenie Meyers bog-univers.

Tjekker man temperaturen hos de mange online Fifty Shades-fans, er stemningen også anti-Stewart. I bøgerne har Anastasia nemlig blå øjne og bliver beskrevet som værende blid, sød og uskyldig af udseende. Stewart er mere hård og frembrusende - men hun har dog erfaring med at bide sig i læben.

Men hvem bør så spille Anastasia? Fifty Shades-fans har foretaget adskillige online-afstemninger og er kommet frem til tre favoritter: Alexis Bledel (The Sisterhood of the Traveling Pants 1 og 2), Emilia Clarke (Game of Thrones) og Lucy Hale (Scream 4). Kun tiden vil vise, hvem der i sidste ende skal spille Anastasia Steele.

Hvem synes I skal spille Anastasia? Og endnu vigtigere, hvem skal spille ham Christian Grey?
                             

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michelle

Jeg elsker Kristen Stewart, hun kan spille alt hun bliver puttet ind i (især the runaways - fed film)
Men kan helt sikkert bedst se Alexis Bledel i denne rolle, fordi hun har sådan et uskyldigt udseende og hun kan bære rollen. Hun er super god også.

Kia

Kan absolut ikke se hende som Ana, hvis hun endelig skal blandes ind i denne film så skal det da være som den forskruede eks. Kan ikke huske hendes udseende, men bryder mig ikke ret meget om Kristen.

Kender ikke lige Matt som flere har nævnt men efter at have set billeder af ham kan han sagtens være Christian ellers skulle det helt klart være Ian han vil være perfekt med sit dæmoniske glimt i øjet mums

Christin

Hahaha, åh gud - "Heksen" som du taler om, er høj, tynd, megaaaa blondine og hun er i midten af 50'erne - Så nej, de kommer ikke til at caste Kristen som hende.

Voyager2010

Jeg håber for G... skyld ikke at det bliver Kristen Stewart, hun har absolut ingen ansigts udtryk og filmen vil bestemt ikke blive god, sorry

Christin

en idiot du er - Kom over dit had på Kristen! Det er i det hele taget barnligt og umodent. Kristen har masser af forskellige ansigtsudtryk, det er bare noget folk siger, fordi de har ondt i røven.

Linette

Der er mange gode skuespillere, kunne godt se Kristen Stewart som Ana.
Mr. Grey kunne jeg se Robert Pattinson eller Ian Sommerhalder de er begge lækre og mystiske, hvilket jeg synes skuespilleren skal være :)

Helle

Det er egentlig underligt. Inde på youtube ligger der allerede masser af traileres med forskellige skuespillere. Der ligger bla. en del med Mat Boomer, så måske er det ham der skal spille christan. Eller også prøver de bare at forvirre og narre fjenden.

Helle

Jeg synes helt klart at det skal være Ian og Kristen Stewert.
Kristen Stewert har den samme tendens til at være klumset som Ana har, og hun har også det lange flotte brune hår.
Med hensyn til hendes øjenfarve, så kan hun jo bare få et par blå kontaktlinser på. Ian vil være perfekt som christian grey, da han havde de samme dæmoniske tendenser og humørskift i Vampire Dyreries, elsker ham.

P.S. Er der nogen der ved hvornår den får præmiere, har læst at det skulle være her til sommer, men hvis de ikke engang er begyndt at filme endnu, så kan det jo ikke rigtig passe.

Katja

Jeg ville faktisk ikke være overrasket, hvis der fungerede. Jeg er ikke særlig vild med Kristen. Eller med Ana. Men jeg kan nu egentlig godt se visse ligheder imellem dem, som ville kunne få det til at fungere.

Alexia Bledel og Anna Kendrick som fx også har været udsat for rygterne, synes jeg personligt er for kønne og selvsikre at se på.

Danielle

en til at spille Christian Grey for mig og det er Ian Somerhalder! Det bliver ikke frækkere og mere "dæmonisk" end ham! Matt Bomer er da en køn en men ser bare ikke de mange facetter i ham som Ian indeholder og som rollen efter min mening kræver.

Synes Alexia Bledel er et godt bud på Anastacia - også fordi hun på den store scene stadig er et ubeskrevet blad. Ana skal være lidt anonym til at starte med før at det virker...

Og den skal helt klart ses!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

10 minutter siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

39 minutter siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

47 minutter siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

1 time siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

4 timer siden

Aktive debatter