Cookie- og Privatlivspolitik
'Jagten' kæmper om britisk filmpris

'Jagten' kæmper om britisk filmpris

Sent i aften udløses spændingen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterbergs premiereaktuelle Jagten er nomineret til den prestigefyldte, britiske filmpris, BAFTA, i kategorien Bedste ikke-engelsksprogede film. Og i aften går det løs i London.

Blandt de øvrige nominerede i kategorien er der hele tre fransksprogede film:

Michael Hanekes Amour, som Vinterberg sidste år måtte se sig slået af i opløbet om De gyldne palmer i Cannes. Biografhittet De urørlige, der sidste år slog Den Fabelagtige Amélie fra Montmartre af pinden som den bedst sælgende franske film nogensinde. Og Jacques Audiards romantiske drama Smagen af rust og ben.  

BAFTA-prisens sidste bejler er den norske Headhunterne med danske Nicolaj Coster-Waldau i en bærende rolle.

Borgerkrigs-dramaet Lincoln kan gå hen at blive den helt store pris-sluger med 10 nomineringer, skarpt efterfulgt af Ang Lees Life of Pi og den stjernespækkede Les Misérables, der begge er nomineret i ni kategorier.

Blandt de tre films mange nomineringer er prisen for Bedste film, som også Ben Afflecks Operation Argo og den omdiskuterede Zero Dark Thirty er kandidater til.

Vinderne vil blive annonceret i aften den 10. februar i Londons Royal Opera House.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Det er nogle fantastisk gode konkurrenter Jagten er oppe imod. Tvivler på den kan vinde, selvom filmen er fantastisk.

Anonymuser/0

Er vildt spændt på at se den !!

thea

det nedestående siges med alt respekt selvfølgelig :D, og hvis den vinder bliver jeg da også glad. :D

thea

tja ....det da vildt fedt ingen tvivl om det, men samtidig må jeg altså indrømme at jagten var lidt af en skuffelse i mine øjne, den manglede noget igennem hele filmen, hvad det er svært at svare på. Den var meget langsom om at komme ordentlig igang og jeg ved at thomas vinterberg kan gøre det bedre. jeg synes at mads Mikkelsen skuespilpræsentation var god men jeg tror ikke at den kommer til at vinde en BAFTA da den er oppe imod de urørlige og amour, som jeg tror en har væsentlig bedre chancer. :D

:-)user/328480

Og det var Danmark!!! Glæder mig SÅ meget til at se den!

Line FS

Fedt! Den fortjener den nominering! Men tror ikke den kan vinde over De urørlige... Jeg er selv i tvivl hvilket af de to film jeg bedst kan lide, begge utrolig fantastiske og rørende. Men selvfølgelig krydser jeg fingre for Jagten! Spændende :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Julius har næsten allerede sagt det hele, men Fukunaga er en af de få der virkeligt kan komme med noget spændende i Bond universet.

2 timer siden
Anne-Marie

Max Irons er ganske rigtigt søn af Jeremy Irons - men hans mor Sinead Cusack er også skuespiller - ligesom hendes forældre og søskende - - osv.

3 timer siden
Jacob

Jeg havde virkelig set frem til at Danny Boyle skulle løfte opgaven, og det er utroligt hvor tit en instruktør må forlade et projekt pga.

5 timer siden
Nilsuser/669373
Nilsuser/669373

Nå, nå, skal vi nu ikke lige give den en chance :)

6 timer siden
Julius

Fukunaga er blandt mine yndlingsinstruktører lige nu, og oven på True Detective og Beasts of No Nation var jeg rimelig solgt på det, han måtte være

7 timer siden

Aktive debatter