Cookie- og Privatlivspolitik
Gyseren 'The Conjuring' får trailer

Gyseren 'The Conjuring' får trailer

Alene hjemme...

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Få emner i gyserfilm er mere klassiske end et hjemsøgt hus, og nu er den første trailer til ’The Conjuring’ ankommet.

Plottet er umådeligt simpelt - en families hus på landet i New England er hjemsøgt - og selvom filmen både har Patrick Wilson (Watchmen) og Vera Farmiga (Up in the Air) på rollelisten, byder traileren kun på Lily Taylor (The Haunting) i selskab med to børn og ét spøgelse.

Stilen er dog anderledes end normalt, og traileren har fx et fravær af underlægningsmusik, som ellers plejer at være markant til stede, når filmselskaberne skal sælge en uhyggelig stemning på baggrund af to minutters udvalgt materiale.

The Conjuring
får dansk biografpremiere den 1. august, og filmen er instrueret af James Wan (Saw, Insidious).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Nikolaj Coster-Waldau putter børn
7 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael Løngren

Se den ! Den er så klam !!!

Christian

Hvor er den!? Det skulle eftersigende være en af de bedste gysere i årtier. Hvornår får den premiere? Og hvis nogen fortæller mig at den pludselig ikke kommer i de danske biografer alligevel, så skyder jeg fanme en lille hund i hovedet!! (bare for og citere Anders Mathessen i 'Sorte Kugler')

xxxuser/1034185

'Nattens Dæmoner' står til at få premiere 12. september 2013. Du kan læse mere om filmen på filmens side her: http://www.kino.dk/film/n/na/nattens-daemoner

Premieredatoen bliver fastsat af distributøren i samarbejde med biograferne. Så vi på kino.dk har ikke noget at gøre med premieredatoen, og jeg kan ikke give dig et svar på, hvorfor premieredatoen er rykket.

Mvh
Line,
kino.dk

Christian

Filmen ligger på 84% inde på rottentomatoes.com (verdens største filmanmelder side!) Det er en sygeligt god score for en gyser film! Det er også folkene bag Insidious og den originale Paranormal Activity!

Jeg skal så meget i biffen og se den her! :-)

tikiiuser/837610

Glæder mig

Jian

Insidious er en af de bedste gyser jeg har set, så jeg skal helt sikkert ind og se den her! Men det som ødelægger det, er at, den er baseret på en "sand" historie... Sidst jeg så en gyser der skrev det var "The Possession" og det en gyser som jeg ikke har tænkt mig at se igen...
Der er så mange gyser med "based on a true story" og det er sjældent er mere end 50% af filmen er sandt :/ Men giver den en chance og traileren ser da meget spændende ud!

Lasse

Based on a true story

yeah fra en fantasi bog :)

Nicouser/659215

Glæder mig til den film :) Den er klart et af mine must see i år. Især da jeg er meget facineret af Ed og Lorraine Warren's sager :)

Begitte

Hvis instruktøren fra Insidious står bag det, burde det blive uhyggeligt!
Jeg ved at Saw ikke er en gyser, men du sidder altså og bider negle til sidst og hvis det endelig er blandet sammen i en gyser film så SKAL jeg se den!

Christian

Elsker gysere, når de er gode... og det er de sjældent! Mange af slagsen starter tit godt ud og man får håbet op. Så vender de midtvejs og bliver noget forfærdelig gylle. Eller. De fortsætter det meste af vejen med og være ganske udemærket, men så knækker filmen fuldkommen i det sidste akt og man sidder bare og ruller øjne...

Den første "Paranormal Activity" og "Insidious", SAMT den nye "Sinister", står for mig som de eneste gysere
(i amerikansk standard) af nyere tid, som der rent faktisk formåede at kravle en del ind under huden på mig...

Håber denne film (da Insidious instruktøren står bag) er god og U_hyggelig! Vi får af se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.