Cookie- og Privatlivspolitik
Dansker skal måske genindspille Julia Roberts og Co.

Dansker skal måske genindspille Julia Roberts og Co.

Niels Arden Oplev er tilknyttet remake af 'Flatliners'

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Genindspilningen af Joel Schumachers thriller Flatliners (1990) har været undervejs i et stykke tid - nu er danske Niels Arden Oplev på tale som instruktør.

'Flatliners' (Leg med døden) var med til at kickstarte karriererne for ingen ringere end Julia Roberts, Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, William Baldwin og Oliver Platt. Filmen handler om en flok unge medicinstuderende, der én efter én indvier i klinisk at afgå ved døden for så at blive genoplivet og dokumentere oplevelsen.

Snart begynder en intern konkurrence om, hvem der kan være "væk" længst tid, og eksperimentet viser sig at have uhyggelige bivirkninger.

Mænd der hader kvinder-instruktøren Niels Arden Oplev er snart aktuel med den engelsksprogede Dead Man Down, der - som titlen afslører - også omhandler en vis portion død.

Flatliners-genindspilningen er pt. ved at blive udarbejdet af Source Code-skribenten Ben Ripley for Sony Pictures, og premieredatoen er endnu ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
stina

Syntes filmen er rigtig god.
er ikke fan af remakes, men det skal da nok blive interessant.

Maria

Jeg får helt lyst til at se den oprindelige film nu. Har aldrig set hele filmen. Dels fordi jeg var for ung til at se den da den udkom *host*2år*host*, og dels fordi jeg altid kommer midt inde i filmen, når den en sjælden gang er blevet vist på TV.

Vi må se om en genindspilning er en god eller en dårlig ting, men har ikke på den måde et personligt tilhørsforhold til den oprindelige, så kan ikke udtale mig om det vil være at ødelægge originalen, hvis man laver en ny. ;)

Christian

Har den også på Bluray...

Det kunne være meget sjovt og se fordi det pludselig ville være et remake på dansk, haha... Og det er ikke en dissideret super duper klassiker, plus at den er meget gammel efterhånden. Så jeg siger, bring it on.

Men undlad nu for helvede, Nicolai Lie Kaas, Mads Mikkelsen, og Laura Christensen på rollelisten! Bring nu nogle nye talenter på banen altså...

DaviMi

nu fik jeg jo helt vildt lyst til at se Flatliners. Har aldrig set den før, og den er garanteret ikke engang til at få fat i på dvd (siger jeg uden at have tjekket).

Anonymuser/0

..om de go´e gamle vhs dage og var egentlig en ok film,måske det kunne gå hen og blive interessant !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lille frø

Jeg kan slet ikke forstå den kvindelige liste, jeg er ihvertfald ikke enig.
Cameron Diaz bør helt klart være på den liste. :P

47 minutter siden
Rizzo

Nu havde de endelig fået styr på Spiderman og han var kommet med i Avengers og så vælter de skiderikker hele korthuset igen.

3 timer siden
mathilde

UUUUGH, jeg glæder mig så meget, men vi håbe, jeg ikke tisser i bukserne

7 timer siden
Wayne

ærlig talt heller ikke at de ville købe Fox - så det tror jeg ikke stopper dem.

8 timer siden
Horsi

Det vil aldrig ske. Disney vil få for stor monopol hvis de forsøger at købe Sony. Forskellige monopol institutioner i verden vil blokere det.

19 timer siden

Aktive debatter