Cookie- og Privatlivspolitik
Chris Cooper skal spille Norman Osborn

Chris Cooper skal spille Norman Osborn

Se også det første billede fra 'The Amazing Spider-Man 2'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det kommer til at vrimle med skurke i 'The Amazing Spider-Man 2'.

Efterfølgeren til Marc Webbs fine reboot af Marvels tegneseriehelt har allerede Paul Giamatti og Jamie Foxx på rollelisten som skurkene Rhino og Electro. Nu bekræftes Chris Cooper som Norman Osborn.

Norman Osborn er far til Peter Parkers gode ven Harry, men ender med at blive sindssyg som en af Spider-Mans værste modstandere, The Green Goblin. Vi kan dog håbe på, at han først bliver egentlig skurk i en eventuelt tredje film, så vi ikke ender med et skurke-overload som i Spider-Man 3 fra 2007.

Chris Cooper, der har underskrevet kontrakten på rollen, er kendt fra American Beauty og The Bourne Identity og virker som en stærk afløser for Willem Dafoe, der levendegjorde superskurken i Sam Raimis Spider-Man (2002).

Udover nyheden om den nye Norman Osborn er det første billede af Spider-Mans dragt udkommet for et par dage siden online, og den største forskel fra den første film ligger i de nu kridhvide øjne.

Andrew Garfield, Emma StoneShailene Woodley og Dane DeHaan er allerede på plads i The Amazing Spider-Man 2, der får dansk premiere den 1. maj 2014.

The Amazing Spider-Man 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

There’s no doubt that Cooper is a good choice as Norman Osborn, but I’m starting to get the feeling that his movie is getting a little crowded. I didn’t particularly like The Amazing Spider-Man, but it was a hell of a lot better than Spider-Man 3, which was horrible. Like a lot of people I’m worried that they are going to make the same mistakes as 3 and not give these characters the time and development they need to make them interesting. Too many villains, potential and real, plus too many love interests, does not a good movie make.

super dumle

Det man kan se af dragten ligner meget mere dragten fra Sam Raimis film, end den fra the amazing spider-man ikke at jeg siger det er noget skidt, men øjnene er da kun det mindste.

Jacob

Ikke den kæmpe fan af de nye Spider-Man film, da de jo ligger så tæt på de gamle. Men godt de får samlet et stærkt hold, og præsentere nogen nye skurke på det hvide lærred.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

16 timer siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

18 timer siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

22 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

22 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

23 timer siden

Aktive debatter