Chris Cooper skal spille Norman Osborn

Se også det første billede fra 'The Amazing Spider-Man 2'
Cooper i 'Syriana'
(© Warner Bros.)

Det kommer til at vrimle med skurke i 'The Amazing Spider-Man 2'.

Efterfølgeren til Marc Webbs fine reboot af Marvels tegneseriehelt har allerede Paul Giamatti og Jamie Foxx på rollelisten som skurkene Rhino og Electro. Nu bekræftes Chris Cooper som Norman Osborn.

Norman Osborn er far til Peter Parkers gode ven Harry, men ender med at blive sindssyg som en af Spider-Mans værste modstandere, The Green Goblin. Vi kan dog håbe på, at han først bliver egentlig skurk i en eventuelt tredje film, så vi ikke ender med et skurke-overload som i Spider-Man 3 fra 2007.

Chris Cooper, der har underskrevet kontrakten på rollen, er kendt fra American Beauty og The Bourne Identity og virker som en stærk afløser for Willem Dafoe, der levendegjorde superskurken i Sam Raimis Spider-Man (2002).

Udover nyheden om den nye Norman Osborn er det første billede af Spider-Mans dragt udkommet for et par dage siden online, og den største forskel fra den første film ligger i de nu kridhvide øjne.

Andrew Garfield, Emma StoneShailene Woodley og Dane DeHaan er allerede på plads i The Amazing Spider-Man 2, der får dansk premiere den 1. maj 2014.

The Amazing Spider-Man 2