Cookie- og Privatlivspolitik
3 x Bradley Cooper & Jennifer Lawrence

3 x Bradley Cooper & Jennifer Lawrence

Silver Linings-parret genforenes igen igen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Kærlighed i luften eller bare virkelig god kemi? Jennifer Lawrence og Bradley Cooper genforenes i et tredje samarbejde. 

Cooper og Lawrence er snart aktuelle i Oscar-dramaet Silver Linings Playbook, og i 2014 kan de begge ses i Susanne Biers kærlighedsfilm fra depressionstiden, 'Serena'.

Makkerparrets tredje kreative kollision bliver i en autentisk thriller om FBI’s forsøg på at infiltrere kongressen i 1980erne. Filmen gik engang under arbejdstitlen 'American Bullshit', og Silver Linings Playbook-instruktøren, David O. Russell, er tilbage bag kameraet.

The Fighter-kollegerne, Christian Bale og Amy Adams, genforenes også med O. Russell, mens Jeremy Renner og stand up-komikeren Louis C.K. begge er tilknyttet.

Projektet, der allerede emmer langt væk af Oscar, begynder produktion denne måned og forventes at få premiere engang næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

9 timer siden
Slyngel

:-)

10 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

1 dag siden

Aktive debatter