Cookie- og Privatlivspolitik
Wolverine klar til angreb

Wolverine klar til angreb

Nyt billede fra 'The Wolverine'

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Wolverine i den netop Oscar-nominerede Hugh Jackmans spændstige skikkelse viser tænder, klør og ikke mindst vaskebræt på det seneste billede fra X-Men spin-off filmen 'The Wolverine'.

Plottet foregår noget tid efter begivenhederne i X-Men: The Last Stand. Her møder vi Wolverine, der har fortrukket sig til det fjerne østen i en søgen på en frisk start.

Den nye start involverer bl.a. en smuk japansk kvinde, hvis far tilfældigvis er overhoved for den magtfulde og kriminelle familie, Yakuza. Og mon ikke Wolverine får færten af ballade?

At dømmer efter billedet, hvor Wolverine ser ud til at være klar til at tackle en modstander, kommer det ikke til at gå stille for sig i de japanske omgivelser.

Hugh Jackman blev i går nomineret til en Oscar for Bedste mandlige hovedrolle for sin præstation som den prøveløsladte fange Jean Valjean i musical-filmen Les Misérables.

The Wolverine får premiere den 25. juli 2013.

The Wolverine

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Af dét der er sluppet ud omkring denne film synes jeg at ALT tegner på at den bliver væsenligt bedre end "Origins: Wolverine"-filmen. Den var sådan set udmærket, men usammenhængende og med for mange ligegyldige personer. Jeg krydser fingre for at denne bliver bedre, når den først rammer lærredet. Jeg skal i hvert fald se den. :)

S. Rico

Jeg troede at man vil lave en reboot af den udskældte Origin film, hvor handlingen (igen) ville finde sted før de tre føste film. Men jeg er nu ganske tilfreds med, at den i stedet foregår efter de tre film.

Det havde nu også været meget mærkeligt - og vel første gang i historien - hvis man havde lavet en reboot af en film med den samme skuespiller i hovedrollen.

olli

film jeg bare skal se, men håber den er beder end det anden

Jesper

Jeg synes egentlig at den første Wolverine var god underholdning. Der var masser af fed action flotte billeder og lidt romantik som bla. de seneste James Bond film, desværre har skåret næsten væk.
Jeg ser frem til efterfølgeren som vil være på min must see liste.

Jacob

Om X-Men Origins: Wolverine var en hamrende dårlig film må folk selv bestemme, men synes selv plottet var dårligt fortalt, for mange mutanter som ikke fungerede sammen og rummede et par selvmodsigende fejl. Håber virkelig folkene bag den kommende The Wolverine kigger på, hvad der ikke lykkedes i den forrige og laver en fantastisk superheltefilm.

Carsten Gottliebuser/133896

En af de mange kommende film jeg glæder mig til at se i år

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

4 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

4 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

5 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

6 timer siden
Steenuser/813780
Steenuser/813780

....Men hans bror er bare så meget bedre ;-)

7 timer siden