Cookie- og Privatlivspolitik
USA top 10: 'Django' og 'Les Mis' kan ikke slå 'The Hobbit'

USA top 10: 'Django' og 'Les Mis' kan ikke slå 'The Hobbit'

De nyeste og mest populære film i USA

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

For tredje uge i træk var Peter Jacksons The Hobbit: An Unexpected Journey den mest sete film i USA med en indtjening på 32 mio. dollars og passerede inden nytår 200 mio. dollars i alt. Dermed slog den ugens øvrige tre nye film i top 10.

Django Unchained
Quentin Tarantinos western med Jamie Foxx som slaven Django, der sammen med dusørjægeren Dr. Schultz (Christoph Waltz) gør oprør mod den onde slaveejer Candie (Leonardo DiCaprio) indtog 2. pladsen med en indtjening i weekenden på 30,1 mio. dollars. Siden jul har filmen indspillet 64 mio. dollars, hvilket gør det til Tarantinos bedste åbning foran Inglourious Basterds (53,7 mio. dollars). 'Django Unchained' får premiere den 24. januar i Danmark.

Les Misérables
Musicalen med Hugh JackmanAnne Hathaway og Russell Crowe indspillede 27,3 mio. dollars i weekenden og tog dermed 3. pladsen. Over hele julen indspillede filmen endda mere end 'Django Unchained', nemlig 66,7 mio. dollars. 67 % af publikum var kvinder, og filmen har fået forrygende tilbagemeldinger fra biografgængerne. 'Les Misérables' får premiere den 21. marts.

Parental Guidance
Billy Crystal, Bette Midler og Marisa Tomei har hovedrollerne i familiekomedien 'Parental Guidance', og de sikrede filmen en 4. plads med 14,5 mio. dollars i indtjening. 'Parental Guidance' får den danske titel 'Hjælp! Vi skal passes', når den åbner herhjemme den 4. april.

Top 10-filmene indspillede tilsammen 159,1 mio. dollars, hvilket er 18 % bedre end samme periode sidste år, hvor Mission: Impossible - Ghost Protocol lå nr. 1.

Top 10 USA: 28. - 30. december 2012
1. The Hobbit: An Unexpected Journey - total $221,7 mio.
2. Django Unchained - total $63,4 mio.
3. Les Misérables - total $66,7 mio.
4. Parental Guidance - total $29,3 mio.
5. Jack Reacher - total $44,6 mio.
6. This is 40 - total $36,4 mio.
7. Lincoln - total $107,7 mio.
8. The Guilt Trip - total $21,1 mio.
9. Monsters, Inc. 3D - total $18,6 mio.
10. Rise of the Guardians - total $90,2 mio.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie Maria

Det er helt uudholdeligt at tænke på at Les Miserables har fået premiere nu og snart også i Sverige og Norge og vi skal vente helt til slutningen af marts, tak for reminderen :(

DaviMi

Er bestemt ikke særlig glad for forkortelsen "Les Mis". Hver gang jeg ser den, bliver jeg forvirret et øjeblik, og bagefter lidt skuffet. At forkorte titlen synes jeg virker lidt nedgørende. Ved godt at det ikke er meningen og at det bare gør det lettere for folk, men tjah ...

Kan ikke engang komme på et godt eksempel på en anden film, hvor det samme gør sig gældende, men synes bare så fantastisk og seriøs en film burde vedholde sit fantastiske navn

jacob

det er gode film i en god række følge og er enige med de fleste af de film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

17 timer siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

19 timer siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

19 timer siden
dennisuser/185130
dennisuser/185130

Helt enig hvad angår Ju-on. Da jeg var yngre og havde fået den. Tog det mig en uge at se den færdig.

21 timer siden
Isabella

Engang mine forældre havde fået nogle nye venner, fik jeg sammen med nogle af mine søskende lov til at overnatte hos dem.

23 timer siden

Aktive debatter