Cookie- og Privatlivspolitik
Tre nye The Host-plakater

Tre nye The Host-plakater

 "Fight, believe, love!"

Stem op!
2
Stem ned!
-5
(reset)

Kærlighedshungrende vampyrer er so last year! Derfor er det heldigt, at den snart aktuelle 'The Host' - en ny filmatisering fra Twilight-skaberen Stephenie Meyer - handler om kontaktsøgende rumvæsen-sjæle.

I 'The Host' er jorden blevet overtaget af parasitter fra rummet, som overtager menneskeracen via deres sind. Kun få mennesker er stadig i stand til at kæmpe, og endnu færre i stand til at tro og elske. Først og fremmest fordi de ikke er i stand til at vælge. 

Alt dette skal dog til at ændre sig, da et bånd opstår mellem den unge pige Melanie Stryder og sjælen Wanderer, der har invaderet hende.
 
Saoirse Ronan spiller Melanie, mens Diane Kruger, Max Irons og Ian O'Shea ses i de andre store roller. Alle er at se på disse tre plakater, der netop er dukket op online. 

The Host får dansk premiere den 28. marts.

Plakat til The Host

Plakat til The Host

Plakat til The Host

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Directioner<3<3

Jer der skriver at i ikke vil ind og se filmen bare fordi plakaterne minder om Twillights skulle i måske overveje at de minder om hinanden, fordi det er den samme forfatter ;-)

Directioner<3<3

Har været inde og se den og den er mega god. Jeg syntes personligt at Stephenie Meyer skriver enormt godt og dem som er bange for at den minder alt for meget om twillight har intet at frygte. Den kan godt minde en lille smule om twillight men ikke meget ;-)

Så go for it!!!!!!!!!!!

Liliuser/492285

Jeg har læst bogen og jeg elsker den.
Jeg glæder mig helt vildt til filmen.

Hvis man ki´gger på traileren til filmen kan man se det ikke er Twilight. Der er meget action i traileren og det er jo en hel anden historie. Bare fordi plakaterne er sat op på samme måde betyder ikke at det er det samme.

Jeg kan ikke vente på filmen kommer :-)

nanna

Uuuf jeg glæder mig til at jeg skal ind og se den film! meeeen jeg bliver sku lidt urolig over at se plakaterne..... fordi jeg orker virkelig ikke en ny Twilight, jeg synes at Twiligth var god, men jeg gider ikke en ny!
jeg har ikke læst bøgerne, men traileren og andmeldelserne fra folk ser rimelig gode ud, så jeg glæder mig ;)

PernilleSolouser/16711

Øøhh, den minder AlT for meget om twilight.
Så jeg tror, jeg springer over denne gang..

Har ikke læst bogen og har ikke tænkt mig at gøre det.
Stephenie Meyers twilight er en sød romance, og jeg var fanget ved 1. men i bund og grund er hun ikke en særlig god forfatter og skriver ikke særlig godt. Så har ikke lyst til at lære mere af hende. Jeg synes, heller ikke the host historien siger mig noget. Jeg er ikke så god til kærlighedhistorier i den dur..

plus - Jeg er træt af alle de teen-fantasy-kærligheds film som dukker op hele tiden!! Stop it now! Please!

Ladysann

Jeg glæder mig til at se filmen, for der mangler nogle flere rigtig gode sci fi-film.

MFP

The Host er en rigtig god Sci Fi bog med en god historie og stærke personligheder. Da det jo er en voksen bog blev jeg godt nok bekymret da jeg så de nye plakater. Det virker som om de virkelig prøver at sælge filmen til Twilights publikum - de unge teenagepiger. Det synes jeg er HELT ved siden af. Hovedpersonerne ser alt for unge og "renskurede" ud. Jeg havde forventet MÆND i hovedrollerne og ikke unge drenge...øv. Jeg har glædet mig rigtigt meget til denne film men nu er jeg bange for at jeg bliver slemt skuffet....

daisy

historien i the host er godt skrevet (og i en HELT anden stil end twilight m fl.), ideerne i den er gode. sci-fi som sci-fi skal være....men man bliver lidt bekymret over plakaterne!!!.... Nå, må se den inden den endelige dom fælles over filmatiseringen af en ellers fremragende bog :-)

Shandrill

Jeg bliver mere og mere bekymret for denne filmatising..
Det er en rigtig god Sci Fi bog, der stille gode spørgsmål ved menneske racen, sådan som jeg synes en Sci Fi bog skal, men filmen ser mere og mere ud til at blive en omgang tøseplader.. Suk

Rafael rix

Det er nok at de har ødelagt vampyr konceptet med Twilight! Kan de ikke i det mindste lade Sci Fi genren være i fred?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

15 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

15 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter