Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Cruise-film får næppe en fortsættelse

Tom Cruise-film får næppe en fortsættelse

Ét skud i bøssen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Filmatiseringen af Lee Childs roman, 'One Shot', er blot én af 18 romaner om den tidligere politimand, Jack Reacher, der spilles af Tom Cruise. Men Paramount ser ud til at stoppe her.

Det massive antal romaner betyder ellers stof til talrige fortsættelser, men actionfilmen har ikke opnået succes på niveau med andre filmatiserede krimiforfattere som Robert Ludlum (Bourne-serien) eller for den sags skyld John Grisham.

'Jack Reacher' har indspillet 152 mio. dollars på verdensplan, og if. The Hollywood Reporter skal filmen mindst indtjene 250 mio. dollars, før en fortsættelse kan blive aktuel.

Tom Cruise-filmen når dog først til Japan og Kina i februar, og her skal der mønstres en ualmindelig massiv interesse i action-thrilleren for at gøre bogserien til en Hollywood-franchise.

Jack Reacher, der har kostet 60 mio. dollars at producere, er stadig aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Milenauser/110099

Den var vildt fed, jeg gik i bio og forventede en god film men den var jo mega fed!!!! Jeg anede så slet ikke at der kunne komme 18 mere da jeg efter filmen sagde til manden at det ku' være rigtig fedt hvis der kom en 2'er. Krydser virkelig fingre for den så flyver op af pengestien i en fart......

gyldenløve

kunne jeg da godt have fortalt dem før filmen kom ud han er for gammel og har brugt for mange penge på at få plastik i hunden synes en her film er lidt som om han barre skal bruge nogle penge som han kan leve resten af livet for

Shah Bazidas

I dag har Tom Cruise tjent flere penge ved at sidde på sin flade røv, end du nogensinde kommer til at tjene i hele dit liv.

Ikke ment som en fornærmelse, men blot en konstatering om, at han har det økonomiske rimelig meget i orden.

;)

Shah Bazidas

Jeg ærgrer mig over denne nyhed, da jeg så filmen i går og synes, den var en fornøjelig omgang letbenet action og thriller, som bestemt tog nogle anderledes håndteringer af både slåskampe og genre konventioner.

Humoren var jeg meget glad for, som gjorde, at den ikke blev en Statham film, men helt sin egen.

Tom Cruise viste, at man ikke behøvede at være en kæmpe for at spille denne rolle, da han havde det hele i sin aura og sit spil.

Og så folk, der vælger at lade være med at se film pga. hans privatliv, er jo deres valg. Til dem kan jeg så anbefale "All You Need Is Kill", som kommer senere på året, hvor Tom Cruise spiller en marinesoldat, der gennemlever sin sidste dag igen og igen. Så man ser ham dø rigtig mange gange. Tror han har fanget både fans, der elsker at se ham, og fans, der elsker at hade ham. :)

Wayne

Helt enig.

Jeg forstår ikke dem, som vælger at blande privatliv og roller på film sammen.

Dybest set ved folk jo ikke andet, end det de læser i ugebladene. Og hvis man skal have hovedparten af sin viden fra Se & Hør eller Ekstra Bladet, så melder jeg pas. Der vælger man jo at tro på halve rygter.

Jeg har selv prøvet at blive jagtet af Scientology og er klart imod dem og deres metoder.

Men det kan jeg sagtens pakke sammen, og putte i en skuffe når jeg skal se en film.

Tom Cruise skuffer sjældent i en action film.

Nanna

Syntes selv at det var en god action film med underspillet humor - men der var efter min mening ikke nok kød på plottet til virkelig at få den til at stå ud fra andre actionfilm og lægge op til en serie. Figuren Jack Reacher virkede også 'færdig', hvor at en figur som Jason Bourne var i konstant udvikling over serien.

Shah Bazidas

Jeg synes så, at der er rig mulighed for at udvikle karakteren ved at udforske Reachers fortid. En mand som ham kan da unægtelig have skabt sig en del fjender, som gerne vil have hævn.

Jeg har ikke læst Reacher serien, så ved ikke, om det er tilfældet, men den snak om "frihed", der er at finde i denne film, var da ellers mere at byde action fans end andre film i genren ville tillade at byde på.

Og rart at se, at Key-Si kampstilen stadigvæk bruges. Det er, af hvad jeg har set, kun Tom Cruise og Christian Bale, der har brugt dem på film.

Nanna

Hmm, måske - men taget i betragtning hans alder og de ting, som han har været igennem, for ikke at sige hans opførsel i filmen, virkede han nu meget fast i sit syn på verden, og hans mening om hvordan tingene skal håndteres. Smid noget selvtægt og hans eget, fast-tømrede syn på retfærdighed med oveni, og han er pludselig ligesom så utroligt mange andre amerikanske filmhelte.

Shah Bazidas

Jeg er faktisk meget enig i dig.

Derfor håber jeg, at hvis serien skulle fortsættes, så siger man "Okay, vi har vist, hvordan han er blevet sådan. Lad os udforske, hvorfor han blev sådan."

Eller det kunne også være interessant at se, hvordan han forholder sig til et fjendebillede, der kunne være en spejling af hans måde at være på. Måske det kunne give ham stof til eftertanke.

Jeg mener blot, at der ER vitterligt mange muligheder for at tage karakteren i en anden retning end hvad denne film byder. Første hint: Karakteren skulle have været tættere på de to meter, meget yngre og muskuløs.

For mig er det et vink om, at de godt tør tage nogle chancer.
Nu skal publikum så bare give dem den mulighed.

For risikoen med en fortsættelse kunne jo også være "Hey, de vil have en toer... Så mere af det samme!"

Måske er det bare ikke så vigtigt med den fortsættelse så. :) Jeg kunne dog godt lide ham i rollen, så for min skyld gerne.

Lisuser/507352

Jeg ga' filmen en chance ... selvom jeg også var lidt i tvivl om Cruise som hovedperson. Har også læst mange af "Reacher" bøgerne.
Den var nu meget go' ... go' gedigen action underholdning, med nogle fine replikker - og utroligt som man kan filme ... Tom Cruise så slet ikke så lille ud i filmen ... eller også har de
bare valgt en del "korte" med-skuespillere.

Man kan sagtens få en god tur i biffen med denne film. Gi' den nu en chance !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

32 minutter siden
Steenuser/813780
Steenuser/813780

....Men hans bror er bare så meget bedre ;-)

1 time siden
Anders

Ja, ja... Alle de mange mennesker der er på en moderne filmproduktion skal jo have noget at leve af.

12 timer siden
Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

23 timer siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

1 dag siden