Cookie- og Privatlivspolitik
Sikker fremtid for Doctor Strange

Sikker fremtid for Doctor Strange

Marvel afslører endnu en Fase 3-film

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Dagens anden superheltenyhed handler om Marvels næste filmprojekter i deres såkaldte "Fase 3".
 
Iron Man satte startskuddet for Fase 1, der kulminerede sidste år med The Avengers. Fase 2 er nu i gang med Iron Man 3, Thor: The Dark WorldCaptain America: The Winter Soldier og 'Guardians of the Galaxy' som kommende projekter. I 2015 afslutter The Avengers 2 Fase 2.
 
Ant-Man er tidligere blevet bekræftet som en del af Fase 3-filmene, men nu afslører chefen for Marvel Studios, Kevin Feige, at en film om Doctor Strange også er lagt i produktionskalenderen.
 
Viggo Mortensen har tidligere været på tale til rollen som Strange, men disse rygter kommenterer Feige ikke på. Han nævner heller ikke Black Panther-filmen, der også har snak om et stykke tid.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

Mon ikke vi også ser flere faser af Marvel fimatiseringer dog nok uden Avengers (med mindre de beslutter sig at forsætte med flere film.) der er så mange historier og karaktere at tage fat på men hvem ved det må tiden jo vise.

Amanda

nyhed at Dr. strange bliver filmmatiseret i Marvels fase 3. Personligt synes jeg det er en behagelig afveksling med en anden type helt end de sædvanlige.
Mvh

Jeff

I’ve never been a fan of Dr. Strange, but I don’t like “magicians”. I guess Mortensen might do a good job, but I read a rumour they talked to Steven Moffat about writing and Benedict Cumberbatch about staring. That would be a lot more interesting.

Anonymuser/0

Lyder som et spændende projekt :)

mikkel knudsen

Fase 1 var meget god da iron man kom. Og fase 2 glæder jeg mig rigtig meget til når iron man 3 og thor 2 og Captain America...og 2015 bliver også et godt marvel år når the avengers 2 kommer, det bliver nogen gode år.

Fase 3 er også spændene ud når de laver en film om Doctor Strange og der kommer også en ant-man film.

Jacob

Synes Viggo Mortensen virker som en rigtig god Dr. Strange. En helt som Dr. Strange er en nemmere, at introducere i Fase 3 end Fase 1 pga. hans magiske kræfter. Tror det vil være endt med ham som DC's Green Lantern, hvis ikke Iron Man havde banet vejen. Derfor er det også godt de har ventet med hans ærkefjende Mandarinen i 3'eren, fordi han har magiske fingrerringe.

Wayne

Viggo som Dr. Strange - det ville kunne give ham et tiltrængt løft ud af de lidt for seriøse roller, han har haft på det sidste

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Joachim

for alllelelelelelele pengene!!!!

3 timer siden
Simon

Jeg synes X-men first class kunne noget.

19 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

X-men første gang vi møder X-men universet.

20 timer siden
Horsi

At i tror på at Johson stadig får en triologi. I må have spist noget i ikke kunne tåle.

2 dage siden
niklasuser/662911
niklasuser/662911

The Wolverine helt klart! elsker hugh jackman skuespil, og så er wolverine bare mega badass ;)

2 dage siden

Aktive debatter