Cookie- og Privatlivspolitik
Rygter om ny Gremlins-film blusser op

Rygter om ny Gremlins-film blusser op

"Gizmo Caca!"

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Hollywoods opfindsomhed når måske ikke nye højder, men det kan ikke desto mindre blive et hyggeligt gensyn med den søde Gizmo, drengen Billy og de onde Gremlins, når Warner Bros. vil genoplive de populære gyser-komedier fra 1984 og 1990.

Warner Bros. har indgået forhandlinger med Steven Spielbergs filmselskab Amblin Entertainment om rettighederne til at genindspille Gremlins.

Intet er endnu på plads, hverken når det kommer til, hvem der skal filme de små bæster, eller hvornår en ny film skulle få premiere.

Udfordringerne er, at Spielberg vil have en stor bunke penge for at sælge rettighederne, og han vil sandsynligvis også have lov til at få massiv kontrol over projektet.

Dette synes overordnet positivt, da det nok vil betyde, at den eventuelle, nye Gremlins-film vil indeholde en vis kvalitet, i modsætning til hvis Spielberg intet havde med filmen at gøre.

Gremlins-genindspilningen har været på tale i filmbranchen flere gange før, men kilder vil vide, at den aldrig har været tættere på realisering. Nu må vi vente og se...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amanda

Synes det er nogle søde film og er da bare heeelt vildt med Gizmo!

Glæder mig til at se hvordan "The Gremlins" kommer til at se ud - forhåbentlig ligner de ikke dukker lige så meget ;-)

Katja

Nu må Hollywood fandeme da snart til at hyre nogle folk der kan tænke selv og gider lave noget! Hvor mange år skal de bruge på et genindspille alt det de har lavet en gang før, bare fordi de ikke gider komme på noget nyt?! Hvis det fortsætter sådan er der da ingen der gider gå i biografen om 10 år, for man har allerede set det hele!

Jeff

Can I really be the only person that thought the original Gremlins movie(s) were rubbish?! I just think the idea is stupid. So you can guess my thoughts on a remake…

Harley Quinn

Er vild med orginalerne som de er! Ville være synd at genindspille Gremlins filmene, så heller indspille en 3'er.

Christian

Spielberg eller ej. Det giver NADDA mening at genindspille Gremlins! Så hellere lave en 3'er.

Jacob

Tiden går, og mon ikke Spielberg trænger til genopleve endnu en fordums succes? Jeg er fuldstændig enig i, at hvis der havde været snak om en 3'er havde det fanget min interesse, men et roboot af et af mine ynglingsmonstre fra barndommen er sådan lidt for meget. Men havner da helt sikkert i biografsædet, hvis det bliver en realitet.

Hannah

Hvorfor lave en genindspilning når originalerne er perfekte som de er??? Hvis de endelig skulle lave noget, så skulle de lave en helt NY Gremlins-film, med nyt plot og nye personer. Det andet er bare spild af både deres og vores tid!

Maria

Ellers tak. Jeg foretrækker originalen og behøver ikke en nyfortolkning. :(

Anonymuser/0

Hvad i al verden har de tænkt sig den skal handle om!? Synes det er forkert at grave klassikere frem bare for at tjene penge. Lad dem være som da vi forlod dem, for siden hvornår har det bragt gode anmeldelser frem at prøve at genskabe klassikkerne?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.