Cookie- og Privatlivspolitik
Premieredato til 'Pirates of the Caribbean 5'

Premieredato til 'Pirates of the Caribbean 5'

Ohøj!

Stem op!
25
Stem ned!
-3
(reset)

De fire første film om Jack Sparrows eventyr har tilsammen indspillet 3,7 mia. dollars på verdensplan, og den femte film i serien får premiere den 10. juli 2015.

5’eren har været på tale i et stykke tid, og for nyligt annoncerede Disney, at manuskriptforfatter Jeff Nathanson kommer til at afløse Terry Rossio og Ted Elliot, der ellers har forfattet serien indtil nu.

Nathanson har tidligere stået bag replikkerne i Spielbergs Catch Me If You Can og The Terminal men også Speed 2, 'Rush Hour 2 & 3' samt Tower Heist. Måske ikke verdens mest respekterede titler, men superproduceren Jerry Bruckheimer kan formentlig slippe afsted med hvad som helst, så længe Johnny Depp er ombord.
 
Hvem, der ellers bliver en del af Jack Sparrows nye bedrifter på de syv verdenshave, er endnu uvist.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
LoveSnakes

Det bliver så fedt at der kommer en nr. 5 :) glæder mig
Personligt har jeg elsket alle filmene :)

Jane

Jeg ser med stor glæde frem til en 5'er. Jeg kan slet ikke få nok af disse film. De er simpelthen bare spækket med den bedste humor...

Natasha

Jeg er stor fan af serien. Dog var jeg ikke imponeret af historien i 4'ern. Den var da udemærket men de tre tideligere film var bare bedre men jeg glæder mig da til at se hvad de finder på til 5'ern.

Pernilleuser/919877

Glæder mig som et lillebarn til juleaften.. Kan ikke få nok at Sparrow og co. Elsker alt ved filmene og ser frem til sommeren 2015 :D

S. Rico

Jeg har egentlig fået nok af Pirates. De tre første film kan ses igen og igen, da handlingen er tilpas kryptisk med masser af forviklinger, så man opdager nye ting hver gang.

Den fjerde er en lige ud ad landevejen film, som hurtigt er glemt. Hvis det er den stil, der fortsætter, så kan de godt stoppe for min skyld (selv om jeg nok vil ende med at se den alligevel).

Det kunne omvendt være sjovt, hvis de laver en ny historie over flere film. Men det bliver nok svært at skrive endnu et godt manuskript.

Emma

Glæder mig selvfølgelig ordentlig meget, bare ærgerligt at der er så lang tid til...
Johnny Depp er helt klart min yndlingsskuespiller, og han er fantastisk i Pirates filmene! Ville dog ønske at Orlando Bloom og Keira Knightley kom med igen :)

Metteuser/76583

Som stor Johnny Depp fan synes jeg han går på kompromis med sine gamle overbevisninger om at være med i "mindre" film... film der betød noget for ham. Bevares, jeg synes Pirates 1-3 var fantastiske, 4'eren nej, og da slet ikke en 5'er !! Ikke det samme uden Keira Knightley og Orlando Bloom... For selv om JD spiller rollen som Jack Spa... sorry, Captain Jack Sparrow eminent godt, så har vi jo set det 4 gange, og personligt trænger jeg til noget andet !! Manden blir jo rollerne han spiller - derfor han er min yndlingsskuespiller (og jeg har alle hans film) men han har åbenbart været pirat for længe... Ærgerligt !!

Jonas

Den kan kun blive bedre end 4'eren. Ikke at den var dårlig, den var bare lidt unødvendig, desværre. Så jeg vil glæde mig ekstra meget til denne udkommer.

Men ja, lad os får Gore Verbinski tilbage, det skal nok få sat fut i sejlene!

Atrice

Er SÅ glad for at 5'eren alligevel bliver til noget... Pirates of the Caribbean filmene er mine yndlingsfilm og har været hooked lige siden jeg så den første 1. gang. Glæder mig så meget til næste film i rækken og til mere CAPTAIN Jack Sparrow <3

Vi ventede jo i øvrigt også længe mellem de to sidste film.. At World's End udkom i 2007 og On Stranger Tides først i 2011. Så det er bare det samme igen. Bare Johnny Depp er med, så er det sikkert og vist at jeg skal ind og se den mindst 3-4 gange :)

Rumrunners FTW! :)

Bastian Fab

jeg er så glad at jeg kunne dsfgdsfgdafsgdfsgdsfgsdfg

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.