Cookie- og Privatlivspolitik
Paul Giamatti som Spider-Man-skurk?

Paul Giamatti som Spider-Man-skurk?

Skuespilleren skal måske spille Rhino i 'The Amazing Spider-Man 2'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den havde vi ikke lige set komme. Paul Giamatti, der næppe er den fysisk mest intimiderende person i Hollywood, er på tale til rollen som Spider-Mans modstander, Rhino.

Dwayne "The Rock" Johnson virker umiddelbart som et bedre bud til at spille kæmpen i næsehornskostumet, men nu er det altså den karismatiske Giamatti, der er i forhandlinger med Sony Pictures om rollen i 'The Amazing Spider-Man 2'.

Rhinos rigtige navn var Aleksei Sytsevich, inden han fik de superkræfter og den dragt, der i tegneserien gør ham i stand til at løfte 100 ton og giver ham noget nær usårlighed.
 
Hvordan instruktør Marc Webb vil forene tegneseriens kleppert af en superskurk med Paul Giamatti, må tiden vise. CGI? Skulderpuder?

Felicity Jones (Hysteria) er i øvrigt på tale til en uspecificeret rolle i filmen. De vigtigste kvinder i Peter Parkers liv er dog castet, så måske skal hun spille Betty Brant fra The Daily Bugle eller Felicia Hardy, alias Black Cat?

Emma Stone får genvalg som Gwen Stacy, mens Shailene Woodley (The Descendants) har fået rollen som Mary Jane. Jamie Foxx (Django Unchained) skal spille skurken Electro, og Andrew Garfield er tilbage i titelrollen.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 1. maj 2014.

Spider-Man

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Så jeg tror at han vil være super god til at give liv til en mean son of the bitch skurk.

Han har tidligere vist, at han kan spille usympatisk. Se eksempelvis hans lille birolle i The Nanny Diaries.

mikkel knudsen

Spændende at der er to skurke i den nye spider-man film det bliver sikker en god film vis de to er med og en lang kamp som spiderman skal igemme for at vinden over dem..

Anonymuser/0

´Better hit the gym´ !!

Jacob

Hvis man lige barbere skægget af ham, kunne Giamatti sagtens spille Rhino. Og dejligt at se en ny superskurk.

brian

Faren fra No ordinary family ligner på en prik Rhino...

-har i øvrigt spillet med i superheltefilm før (Ben i Fantastiske 4)

Anonymuser/0

Jeg tror han vil passe godt i rollen som Rhino. Har ikke set ham i aktion, men tror han ville passe til rollen. Til gengæld er jeg skuffet over valget af Shailene Woodley. Synes ikke hun er en perfekt Mary Jane. Håber hun kan overbevise mig når filmen kommer, for jeg ser bestemt frem til 2'eren :)

Wayne

Giamatti er ikke ligefrem vant til den form for roller, man ser ham normalt i små, fine dramaer - så et skifte til en blockbuster kunne være sjovt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

3 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

7 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

16 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter