Cookie- og Privatlivspolitik
Ny plakat til 'Iron Man 3'

Ny plakat til 'Iron Man 3'

Tony Stark i frit fald

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Tony Stark (Robert Downey Jr.) har før været i problemer. Alvorlige problemer.

Men ud fra, hvad vi indtil nu har set fra den kommende 'Iron Man 3', er der en fare på færde, som giver den stålklædte superhelt sine hidtil største problemer.

Den nye plakat til filmen viser Tony Stark i frit fald mod jorden (eller vandet) iført sin karakteristiske, men nu ødelagte Iron Man-dragt.

Plakaten lægger op til gætterier: Hvem har han tabt sin luftdyst til? Hvorfor virker hans flyve-evne ikke?

Nederst kan du se et meget kort klip, som forsmag på det nye filmmateriale, der bliver offentliggjort op til Super Bowl.
 
Iron Man 3 får premiere den 25. april.

Iron Man 3

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
stina

Hvorfor er det ikke i morgen, den kommer! tålmodighed er en mangelvarer hos mig lige nu:)

Mikkel Poulsen

Kan ik andet end sige glæder mig utrolig meget, er spændt på at se om. Tony Stark aka Iron Man kan udgøre store kræfter og om han kan vinde imod det onde, og ik dør ligesom man troede med Batman i The Dark Knight Rises via. Bane og hans kamp i traileren men som jo vandt aligevel over Bane til sidst, men ellers ser den utrolig alvorlig ud og mon om det er den sidste i rækken det er ik til og vide. Ellers glæder jeg mig også utrolig meget til Thor 2: The Dark World D. 31 Oktober, er spændt på at se en lille teaser derfra om ik så længe. Måske engang hen af foråret eller til sommer vi får en lille smagsprøve på Thor 2 eller i forbindelse med Iron Man 3 premieren!!

Katja

Jeg synes den er flot. Og modsat andre synes jeg det er fint at den forsøger at blive mere "dark" i det. Mere dyster. Hvis vel at mærke filmen ender med at matche selvfølgelig. En karakter som Tony Stark/Ironman kan næsten kun gå den vej synes jeg. Men jeg kan så også godt lide at han er så arrogant og selvfed som han er. Det giver ham en fed kant og et godt modspil til Pepper.

S. Rico

Tony Stark er som person temmelig selvglad og udstråler derfor selvtillid og en vis form for arrogance. Jeg synes det gik lidt over gevind i Avengers, hvilket efter min mening tippede bægeret, så han gik fra at være mega sej til at være usympatisk.

For at en superhelt med Tony Starks personlighed kan virke sympatisk, så er der brug for en modstander, der enten er så led og ond, at man bare ønsker ham besejret - eller en modstander der er så stærk, at helten skal finde helt ind til sit inderste for at manøvre kræfter til den uundgåelige sejr til sidst.

Christian

Synes også vi skal have noget mere sympati frem i Tony, i Iron Man 3. Hans karakter ender ellers bare med og blive uinteressant.

martinuser/906520

Toeren var total dårlig.

jonuser/927757

... Helt vildt meget til filmen! Traileren er helt vildt god, men jeg må indrømme jeg synes plakaten bare ser lidt mærkelig ud... Den er ikke grim! Den er bare på ingen måder flot.... ;-)

Christian

Glæder mig også rigtig meget til filmen, men plakaten der er jævnt fesen.. Rimelig boring. Absolut ikke flot sammensat og ligner noget man har set 100 gange før. Den prøver så desperat at significere det der "feel", som er blevet så pisse populært efter Dark Knight udkom. Det der: Iron man is going DARK this time! tjeck out the DARK poster here! Iron man is falling. His suit is on fire! he's screaming! Dark dark dark and gritty!!! Yeeeeah!! Awesome! Det er efterhånden ved og blive en klichee.

Plakaten her bliver heller ikke en plakat som vil blive set i biograferne, er jeg overbevist om. Den udkom for at promovere det tv-spot som vil blive sendt under super-bowl imorgen nat. Intet andet.

jonuser/927757

Kunne ikke have formuleret det bedre selv ;-)

Joseph K.

Gandi vs. Chaplin det blir awesomness ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter