Cookie- og Privatlivspolitik
'Jurassic Park IV' får premieredato

'Jurassic Park IV' får premieredato

Steven Spielberg er med om bord

Stem op!
11
Stem ned!
-1
(reset)

Nu har Universal Pictures endelig sat en premieredato for den længe ventede 'Jurassic Park IV'. Filmen vil blive optaget i 3D og vil efter planen ramme de amerikanske biografer den 13. juni 2014.

Steven Spielberg, hvis seneste film Lincoln i sidste uge modtog 12 Oscar-nomineringer, vender tilbage for at producere det næste kapitel i franchisen, men om han også sætter sig i instruktørstolen, er endnu uvist.

Sikkert er det imidlertid, at Spielbergs science fiction-film 'Robocalypse', som han skulle have instrueret til foråret, er sat på standby, og at Rise of the Planet of the Apes-forfatterne Rick Jaffa og Amanda Silver står for manuskriptet.

Jurassic Park III udkom tilbage i 2001, så hvis man lider af seriøse T-Rex-abstinenser og ikke kan vente til 2014, kan man se frem til den 13. juni i år, hvor den første film i serien, Jurassic Park, får repremiere i 3D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

3'eren var lort, for at sige det pænt. Så det bliver meget interessant at se om en 4'er kan gøre det bedre. Men jeg vil lade min tvivl komme dem til gode, i hvert fald efter man har set en kommende trailer. ;)

mikkel knudsen

jeg glæder mig så meget til Jurassic Park IV.

Mathilde

Er spændt på om de kan presse mere saft ud af den gyldne appelsin...?

Men en Steven Spielberg-film kan aldrig slå fejl, så er ikke bekymret, så det gør noget ;-)

Atrice

Jeg er meget spændt på hvad plottet bliver. Indtil videre lader det jo til, at man tog de 2 skrevne bøger og kom dem i en blender og lavede 3 bunker til film... for der er plot-dele fra både 1. og 2. bog i alle 3 film. Måske der også var en 4. bunke? :)

Håber lidt på Malcolm er med igen... han er klart min yndlings :)

Stine

er titlen og nogle af personerne. Så der må være masser til bunke nr. 4, 5, 6 osv.

Gulbahar

Det har jeg ventet på siden jeg var en lille dreng hehe :D

Jacob

Dejligt at projektet endelig er blevet søsat, og hvis Spielberg ikke selv kan sidde i instruktørstolen mon ikke så Joe Johnston træder til (Jurassic Park III). Håber vi ser en naturlig og spændende udvikling. Mon dinosaurerne virkelig kom til, at forlade øen som vi så i slutningen af 3'eren?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

0 sek. siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

2 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

10 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter