Cookie- og Privatlivspolitik
'Jurassic Park IV' får premieredato

'Jurassic Park IV' får premieredato

Steven Spielberg er med om bord

Stem op!
11
Stem ned!
-1
(reset)

Nu har Universal Pictures endelig sat en premieredato for den længe ventede 'Jurassic Park IV'. Filmen vil blive optaget i 3D og vil efter planen ramme de amerikanske biografer den 13. juni 2014.

Steven Spielberg, hvis seneste film Lincoln i sidste uge modtog 12 Oscar-nomineringer, vender tilbage for at producere det næste kapitel i franchisen, men om han også sætter sig i instruktørstolen, er endnu uvist.

Sikkert er det imidlertid, at Spielbergs science fiction-film 'Robocalypse', som han skulle have instrueret til foråret, er sat på standby, og at Rise of the Planet of the Apes-forfatterne Rick Jaffa og Amanda Silver står for manuskriptet.

Jurassic Park III udkom tilbage i 2001, så hvis man lider af seriøse T-Rex-abstinenser og ikke kan vente til 2014, kan man se frem til den 13. juni i år, hvor den første film i serien, Jurassic Park, får repremiere i 3D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

3'eren var lort, for at sige det pænt. Så det bliver meget interessant at se om en 4'er kan gøre det bedre. Men jeg vil lade min tvivl komme dem til gode, i hvert fald efter man har set en kommende trailer. ;)

mikkel knudsen

jeg glæder mig så meget til Jurassic Park IV.

Mathilde

Er spændt på om de kan presse mere saft ud af den gyldne appelsin...?

Men en Steven Spielberg-film kan aldrig slå fejl, så er ikke bekymret, så det gør noget ;-)

Atrice

Jeg er meget spændt på hvad plottet bliver. Indtil videre lader det jo til, at man tog de 2 skrevne bøger og kom dem i en blender og lavede 3 bunker til film... for der er plot-dele fra både 1. og 2. bog i alle 3 film. Måske der også var en 4. bunke? :)

Håber lidt på Malcolm er med igen... han er klart min yndlings :)

Stine

er titlen og nogle af personerne. Så der må være masser til bunke nr. 4, 5, 6 osv.

Gulbahar

Det har jeg ventet på siden jeg var en lille dreng hehe :D

Jacob

Dejligt at projektet endelig er blevet søsat, og hvis Spielberg ikke selv kan sidde i instruktørstolen mon ikke så Joe Johnston træder til (Jurassic Park III). Håber vi ser en naturlig og spændende udvikling. Mon dinosaurerne virkelig kom til, at forlade øen som vi så i slutningen af 3'eren?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

21 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

22 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter