Cookie- og Privatlivspolitik
Første teaser til 'Only God Forgives'

Første teaser til 'Only God Forgives'

Ryan Gosling sparker fra sig

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Nicolas Winding Refns andet samarbejde med en af tidens hotteste mandlige skuespillere, Ryan Gosling, har nu resulteret i en teaser.

Makkerparret udviste et succesfuldt første samarbejde, da Drive modtog masser af ros i 2011. Siden da har de arbejdet på den vildere og  mere voldelige 'Only God Forgives'.

Ryan Gosling spiller Thai-bokser, som kommer i klemme med nogle gangstere. Og hvilken bedre måde at løse konflikterne på end i en thaiboksekamp.

Første teaser til filmen er kort, kontant og overraskende nok ikke så voldelig som billederne til filmen ellers havde advaret. Gosling ligger igen krop til en alvorlig karakter, der kun formår at levere to replikker i løbet af disse 20 sekunder.

Only God Forgives har premiere den 23. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Axiom

Hvis den kan leve op til plakaten og blander elementerne fra Drive og Bronson bliver det en supersej film af Refn, den danske Tarrantino.

Uffe

Den ser fed ud. Ligesom den her.
http://www.youtube.com/watch?v=b57Gt3VxiaM

Natasha

Drive var sådan en fed film, så selvfølgelig skal jeg se denne her!! Håber den bliver lige så god som Drive eller bedre!! Har meget store forventninger!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

12 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

18 timer siden

Aktive debatter