Cookie- og Privatlivspolitik
Første klip fra Steve Jobs-film

Første klip fra Steve Jobs-film

"Nobody wants to buy a computer!"

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Det første klip til det biografiske drama om æblekongen Steve Jobs har nu ramt Youtube.

Ashton Kutcher spiller titelrollen i filmen, der følger Jobs karriere, fra han droppede ud af college til han stiftede computergiganten Apple og blev en af de mest beundrede entreprenører i nyere tid.

Josh Gad har rollen som Steve Wozniak, der sammen med Steve Jobs startede IT-virksomheden op fra bunden, og i klippet ses Jobs og Wozniak i intens samtale om, hvorfor almindelige mennesker dog skulle være interesseret i at købe en computer.

Ligheden mellem den nu afdøde Steve Jobs og Ashton Kutcher har vi tidligere slået fast, men i det første klip hører vi, at Kutcher også slipper hæderligt fra at rammer Jobs tonefald.

Jobs får premiere den 2. Maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

I find it very hard to believe that he said nobody wants to buy a computer, but I guess it makes it a more interesting movie if Jobs is painted as the only visionary.

Vigiluser/9028

Er alligevel spændt på om den bliver værd, at se i bio.:)!!!

Mads Frederik

Mere er der vist ikke at sige om den film :)

Jacob

Må tage mit første positive indtryk tilbage efter, at Steve Wozniak selv har været ude og fortælle, at sådan en samtale aldrig har fundet sted. Wozniak var medlem af Homebrew Computer Club, hvor tanken om hjemmecomputerens muligheder allerede blev diskuteret. Steves bidrag var at producere den billigt, men at påstå det var ham alene som så hvor det kunne fører hen er løgn. Desuden, godt nok en detalje, er at Wozniak ikke gik i jakkesæt. Han bar altid den samme blå skjorte, og typisk blå jeans.

Jacob

Virker som en portrætfilm, der har potentiale til at gribe mainstream publikummet. Gad vide om den, og den anden film om Steve Jobs, får indflydelse på Apple's nedadgående kurve?

Anonymuser/0

De ord må han vist stoppe tilbage i sin mund i dag :D Lige umiddelbart ser den lovende ud. Glæder mig til at se en trailer

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter