Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Radcliffe chokerer med sex-scener

Daniel Radcliffe chokerer med sex-scener

Harry Potter-stjernen er blevet voksen

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Daniel Radcliffe er ikke bange for at tage udfordrende roller. I teaterstykket Equus har han allerede vist sig nøgen på scenen, og det var endda samtidig med, at han indspillede Harry Potter-filmene i 2007-09.

Nu chokerer han igen med filmen Kill Your Darlings, hvori han spiller den seksuelt frigjorte digter Allen Ginsberg. Filmen er blevet vist på Sundance Film Festival, hvor publikum mildest talt har været overrasket over hans valg af rolle.

I 'Kill Your Darlings' indtager han som en ung Ginsberg alkohol og stoffer i rige mængder, har oral-sex i et bibliotek og klæder sig af til skindet for at dyrke sex med en anden mand.

Det kontroversielle indhold har givet anledning til mange spørgsmål, hvortil Daniel Radcliffe har svaret:

- Film som disse bliver kun lavet, hvis alle de involverede elsker dem.

'Kill Your Darlings', der endnu ikke er planlagt til dansk biografpremiere, finder sted i 1944, hvor et mord bliver omdrejningspunktet for Ginsberg og hans venner Jack Kerouac (Jack Houston) og William S. Burroughs (Ben Foster).

Sundance Film Festival i Utah, USA, slutter den 27. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJT

Man skal da være uanmindeligt vanille i sit liv, hvis dét kan chokere nogen som helst.
Og jeg ved godt, at den type findes, meeeeeeen alligevel...

Cica Cariaduser/266037

Jeg siger bare 'Good for him!' og ikke meget chokerende over hans rolle. Hello, det er Ginsberg! Så godt gået, DanRad og fortsæt bare med det du gør.

Ida

Han er skuespiller! Det er meningen, at de skal kunne gøre alle mulige mærkelige ting. Det er en del af deres arbejde...

Maria

Jeg tænker bare: teater, en hest, en nøgen Daniel Radcliffe.

Nej det største chok er jeg nok kommet mig over og kan godt forstå at han er nødt til at lave noget så diamentralt modsat Harry Potter, hvis han skal gøre sig nogen som helst chancer for at komme ud af den rolle alle altid vil huske ham bedst for.

Om jeg vil se filmen, hvis den får dansk premiere? Nok ikke nej. ;)

Katja

"Chokerer" ligefrem. Jeg kunne nu komme på væsentligt flere skuespillere der ville chokerer mig mere med sådan en rolle. Jeg mener, når han allerede har smidt kludene på Broadway, så er der ligesom ikke så langt igen. Og hvad så? Utallige skuespillere har haft sex på det store lærred. Engang imellem bør man huske på at skuespilleren netop er dét; en skuespiller, fremfor sin rolle. At han har spillet Harry Potter i otte film, forhindrer ham jo ikke i at vokse og blive en voksen mand med mulighed for nye roller. Han kan jo ligesom ikke spille teenager for evigt.

Anonymuser/0

Man hvor han chokere gang på gang. Jeg fatter ikke hvorfor han vælger sådan nogle dybt underlige roller og så ved siden af vælger fantastiske roller som i Harry Potter og The Woman in Black. Men fair nok, det er jo det han vil. Venter på han dukker op i en film der ikke lige går ud på nøgenhed og sex.. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.