Bruce Willis er Most Wanted

Første Red 2-trailer ude
Willis og Malkovich genforenes i 'Red 2'
(© Nordisk Film)

Bruce Willis vender i næste måned tilbage som John McClane i det femte kapitel af Die Hard-franchisen, men det er ikke det eneste gensyn med en af Willis’ action-karakterer, man kan opleve i 2013.

Den pensionerede CIA-agent Frank Moses (Willis), som vi i 2010 stiftede bekendtskab med i action-komedien Red, får nemlig afbrudt sit otium, da der i efterfølgeren endnu engang sættes en pris på hans hoved.

Første trailer til 'Red 2' er netop kommet ud, og ifølge denne har Interpol erklæret Moses most wanted. Alle ser ud til at have pistolen rettet mod ham - selv Victoria (Helen Mirren), Moses' tidligere kollega. Så Moses tager flugten sammen med sin småtossede ven Marvin (John Malkovich) og kæresten Sara Ross (Mary-Louise Parker).

På deres vej møder holdet nye problemer i form af Catherine Zeta-Jones som Moses sexede eks-kæreste og en faretruende Anthony Hopkins i bedste Hannibal-stil.

Filmen er instrueret af Dean Parisot, der har taget over efter Robert Schwentke, mens manuskriptet ligesom til den første film er skrevet af brødrene Erich og Jon Hoeber.

Red 2 får dansk premiere den 8. august.