Cookie- og Privatlivspolitik
Batman er afhængig af Superman

Batman er afhængig af Superman

Succes til 'Man of Steel' har betydning for flere superheltefilm

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Zack Snyder bærer DC Comics' filmfremtid på sine skuldre. Måske lidt en overdrivelse, men ikke desto mindre afhænger forventningerne til kommende film om Batman, Wonder Woman og ikke mindst Justice League af, hvordan hans Superman-film 'Man of Steel' klarer sig ved billetlugerne.

Justice League er DC's svar på The Avengers, og de to superheltegrupper mødes i direkte dyst, når begge film får premiere i 2015. Budgettet til 'Justice League', og dermed også dens konkurrenceevne over for Marvels The Avengers 2, vil blive bestemt, når Warner Bros. gør indtjeningen fra 'Man of Steel' op.

Det samme gælder for en ny Batman-film, som Warner satser på at udgive i 2017, altså to år efter 'Justice League' og fire år efter 'Man of Steel'. Det vil betyde, at filmen kan nå at komme lidt på afstand af Christopher Nolans succesrige filmtrilogi, men om der bliver tale om endnu et reboot, eller vi bliver kastet direkte ind i Batmans univers, er endnu uvist.

Som vi allerede har skrevet om tidligere, tyder alt på, at den nye Batman-film vil skildre en anderledes Batman end ham, vi møder i Nolans "realistiske" univers. Mere sandsynligt er det, at en ny film vil inddrage tegneseriens stil i højere grad - eller måske det mørke, karikerede univers fra det populære computerspil 'Batman: Arkham Asylum'...

Og hvem mon skal overtage rollen som den kappeklædte hævner? Joseph Gordon-Levitt var på tale, men har afvist rygterne.

Man of Steel får premiere den 14. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

Christian Bale skal spille Batman igen ifølge mig, han er ikke for gammel. Og hvorfor dog snakke om reebot når The Dark knight rises ligger op til en 4-er med robin/blake. 2017 er alt for lang tid. 2015 senest synes jeg at den burde komme.

The Other Account

Okay. Hvis det hele hænger på 'Man of Steel' skuldre, så tror jeg da gerne jeg vil se filmen, men dog bliver det uden nogle forventninger - overhovedet. Jeg syndtes som regel at film om Superman er uinteressante. Manden af stål der kun har én svaghed, som kan klarer ALT, og som har en slutning man har gættet få minutter inde i handlingen, hvad interessant er der ved det - her snakker jeg mest til den forfærdelige 'Superman Returns (fra 2006)'. Tja, Zack Snyder er jo kendt for at manipulere vores sind, igennem sine grænseløse kvalitets-film, så om han kan give os en superman-film udover det sædvanlige, er hvad jeg håber. Stadigt forventer jeg ikke det helt store - det har jeg nemligt gjort under hver Superman film jeg har sat mig til at se, og det har altid været som om mine forventninger gør filmene dårlige og helt ødelægger hvad de burde kunne præstere (altså totalt ændre på filmenes udseene). Anyways. Jeg vil helest overraskes, og få en fortælling om den kappeklædte helt af stål oven i hovedet, der mindst kan scorer bare fire stjerner herfra, før jeg vil blive imponeret - og ændre filmenes klossede image!

Ved dog ikke om jeg har løst til at se en ny Batman-film, men det er mest fordi Joseph Gordon-Levitt, ikke vil være med i nogle ny film. Uden ham som den nye mørke (også kappeklædte) hævner, kommer filmene om flagermus-helten ikke til at hænge sammen, med den fremragende slutning, på Nolans trilogi. Dog vil jeg gerne se hvordan det kommer til at gå med en 'Wonder Woman' film, og så venter jeg stadigt på svar om en "The Flash-film" (som jeg vil se lige meget hvad, eftersom han er min yndlings helt)!

Glæder mig alt i alt til at se, om superhelte også kan præstere super film - i den kommende fremtid!

Jeff

I’m trying not to get my hopes up for the Man of Steel movie, as Superman is notoriously difficult to do well, but after seeing the first full trailer I’m excited!
If the movie tanks, I’d imagine they’d drop the Wonder Woman film and maybe even Justice League, but no way they’d drop a new Batman.

Jacob

Håber det bedste for Man of Steel, som jeg virkelig glæder mig til. Var ikke synderlig imponeret over Henry Cavrill i Immortals, men det virker til at Zack Snyder har fået noget fantastisk ud af ham i den kommende Superman. Efterhånden virker tanken om, at Joseph Gordon-Levitt som en ny Batman langt væk. Synes også at hans karakter fra The Dark Knigt Trilogi som ny Batman i Justice League ville være kedeligt - det skal være den oprindelige Batman. Og den realistiske Nolan/Bale-Batman duer jo ikke i Justice League. Men med minus af Superman vil vi vel se en omvendt fortælling i forhold til The Avengers, hvor vi efter Justice League vil se de enkle DC heltes oprindelses historier. Med ny Batman i 2017, hvilken er en fin pause.

Petrescu

Hvis ikke der var tale om en Batman på toppen af sin kriminalitetsbekæmpende karriere, så ville jeg gerne se Ray Stevenson som Batman i en filmatisering af "The Dark Knight Returns". Han har den nødvendige karisma, fysik og den rette alder.

Som den nye, yngre udgave, håber jeg på en relativ ukendt skuespiller, som kan gøre rollen til sin egen. Med tanke på karakterens succes kan det gøre produktionsselskaberne mere modige, i steden for at caste Zack Efron eller Aston Kutcher.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

13 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden