Cookie- og Privatlivspolitik
Al Pacino genforenes med Brian De Palma

Al Pacino genforenes med Brian De Palma

Scarface 2? Carlito's Way: The Beginning? Nej, Happy Valley

Stem op!
0
Stem ned!
-1
(reset)

"Say hello to my little friend!" Replikken er udødeliggjort af Al Pacino i den moderne gangsterklassiker Scarface. Filmen blev instrueret af Brian De Palma i 1983, og Pacino gentog samarbejdet med instruktøren i Carlito's Way ti år senere.

Nu skal de to arbejde sammen om en ny film. Og modsat hvad der ellers er trenden i Hollywood, bliver det hverken en efterfølger eller en prequel til en af de to gangsterfilm.

'Happy Valley' er titlen på den nye film, der denne gang bevæger sig væk fra gangstergenren og over i sportsdramaet, som Pacino har erfaring med fra Any Given Sunday.

Filmen er baseret på virkelige hændelser, hvor en football-træner blev involveret i en børnemishandlingssag, som rystede USA i 2011. Begivenhederne er blevet skildret i bogen 'Paterno' af Joe Posnanski, som Dave McKenna (American History X) skal bearbejde til filmmanuskript.

Paterno

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

1 uge siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

1 uge siden

Aktive debatter