Will Smith og søn på fjendtlig jord

After Earth-trailer er landet
Jaden Smith spiller sammen med farmand i 'After Earth'
(© Sony Pictures)

M. Night Shyamalans (Den sjette sans) kommende science fiction-film 'After Earth' udkom i juli med en viral video, der skildrede filmens handling som en Facebook-tidslinje. Nu er der kommet en rigtig trailer med visuelle effekter, der tyder på, at filmen har ladet sig inspirere af Avatar.

Will og Jaden Smith spiller far og søn, der nødlander på Jorden, 1.000 år efter menneskeheden har forladt den pga. mange år med ødelæggende forurening og rovdrift på planetens ressourcer.

Den legendariske general Cypher Raige (Will Smith) vender hjem efter en længere mission - parat til at være en bedre far for sin 13-årige søn, Kitai, (Jaden Smith). Men da deres rumfartøj bliver ramt af en asteroidestorm, styrter de ned på Jorden, der for dem er både ukendt og farlig.

Siden menneskene forlod den, har Jorden nemlig udviklet sig til et menneskefjendsk sted. Så da Kitai må efterlade sin sårede far i cockpittet for at lede efter deres nødsignal i de farefulde omgivelser, får han chancen for at træde i sin fars fodspor som kampsoldat.

After Earth får premiere den 27. juni 2013.