Vandt du Max Pinlig-konkurrencen?

Vinderne er fundet
Det er ikke kun festivallivet, Max prøver for første gang
(© SF Film)

Vinderne af konkurrencen er fundet, og de to heldige blev brugerne Emma og Simone. De er begge blevet kontaktet via mail. Stort tillykke med armbånd, stol og telt.

--------------------------------------

Det bliver rigtig pinligt, faktisk max pinligt, når titelpersonen i julens danske film tager på Roskilde Festival - og mor følger efter.

Max Pinlig på Roskilde får premiere den 25. december og er den tredje film i Lotte Svendsens filmserie om det platoniske had-kærlighedsforhold en søn kan have til sin mor.  

Mette Horn spiller igen den kærlige, men overbeskyttende mor, som altså føler sig nødsaget til at følge efter sin søn på festivalen. Han er jo også kun seksten år.

Har du nogensinde oplevet noget lignende - eller det der var værre - er det på tide at fortælle om det. Det kan godt være, du bliver rød om ørene, men du får også muligheden for at vinde et Roskilde-armbånd til festivalen i 2013.

Så æd din stolthed og stik os dit pinligste festival-minde.

Sådan deltager du:
Skriv din pinligste festival-historie i kommentarfeltet. Blandt kommentarerne vælger vi de to bedste, mest pinlige historier. De to vindere får besked over mail og vinder udover et Roskilde-armbånd også et telt og en festivalstol fra Easycamp.

Bliver du udtrukket som den heldige vinder, og er du under 15 år gammel, skal du ledsages af en person over 18 år, når du tager på Roskilde Festival.

Konkurrencen slutter torsdag den 3. januar kl. 12.