Salander møder Bane

Opdateret: Rapace har taget rollen overfor Hardy i 'Animal Rescue'
Terroristen og hackeren i en romantisk komedie? Desværre ikke
(© Ricky John Molloy, SF Film)

Opdateret: Ifølge Variety har Noomi Rapace skrevet under på kontrakten, der giver hende en rolle i 'Animal Rescue'. Hun skal spille Nadia, som har et ar over hele nakken, og som møder Tom Hardys karakter, da han redder hundehvalpen.

__________________________________

Noomi Rapace
 har virkelig fået hul igennem til Hollywood. Nu skal hun sandsynligvis spille overfor et af tidens varmeste, mandlige navne, nemlig Tom Hardy, der spillede superterroristen Bane i The Dark Knight Rises.

Forfatteren Dennis Lehanes novelle 'Animal Rescue' skal nemlig laves til film. Vi skal dog nok ikke forvente 'Bane vs. Lisbeth Salander'.

Tom Hardy skal spille hovedrollen som en barejer, der redder en hundehvalp og pludselig befinder sig i noget af en knibe, hvor han på den ene side presses af hundens skøre ejer, på den anden side af et forbrydersyndikat.

Lehane har selv adapteret sin egen novelle og springer dermed for første gang ud som manuskriptforfatter på film. Instruktionen overlader han dog til belgiske Michael Roskam, der var nomineret til årets fremmedsprogede Oscar for 'Bullhead'.

Rapaces rolle er stadig ikke blevet afsløret, men med store roller i Prometheus og Sherlock Holmes 2: Skyggespillet ligner hun efterhånden et household name i filmbyen.

Niels Arden Oplev er i øvrigt også godt på vej til at slå alvorligt igennem i USA. Han instruerede Rapace i Mænd der hader kvinder, og det har han også gjort i Dead Man Down med Colin Farrell, der får danske premiere til sommer.

'Animal Rescue' begynder tidligst optagelserne til marts.