Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Zero Dark Thirty'

Ny trailer til 'Zero Dark Thirty'

Få en forsmag på jagten på Bin Laden

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Kathryn Bigelow er vendt tilbage til Krigen mod terror efter Oscar-succesen med The Hurt Locker.

'Zero Dark Thirty' får premiere i USA næste uge, og der er just kommet en ny trailer, hvor man får en forsmag på den frustrerede jagt på Osama Bin Laden.

Bigelows film om den største menneskejagt i historien er netop blevet nomineret til fire Golden Globe Awards. Og mon ikke mordet på Bin Laden nok skal kaste en filmpris eller to af sig?

Zero Dark Thirty får dansk premiere 7. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søgaarden

Da jeg først hørte, at man ville lave en film omkring Osama Bin Ladens død, troede jeg at det ville blive en gang amerikansk patroitisme, som man har lyst til at brække sig over, men jeg synes dog, at den her trailer ser nogenlunde ud. Filmen skal i hvert fald ses.

henrikuser/8408

fordi dokumentaren for mange er sandheden, er den langt farligere end fiktionen, hvis udtryk fremstår subjektivt, og jeg vil anbefale enhver filmseer, at forsøge at forholde sig kritisk til begge genre.

fiktionen kan drage seeren i en grad, som for dokumentaren er svær, og derfor er det et stærkt propagandavåben. men i dag synes dokumentaren at overbevise bedre, fordi vi i dag afviser fiktionskoderne som værende sandheden.

dokumentaren er dermed efterhånden blevet et stærkere våben, og koderne bruges i vidt omfang som et våben til at farve virkeligheden. hvor fiktionen tidligere havde en hvis troværdighed for vores billede af virkeligheden, som dokumentaren i dag, så er fiktionen i dag et middel til at stille spørgsmål til den verden vi lever i - og af den grund synes jeg det er vigtigt at vi ikke afviser fiktionen, men forsøger at betragte de spørgmål man har forsøgt at besvare.

Dittepigen94

Kendte ikke til den før denne trailer, men den ser vildt god ud!

Som med alle film i denne type, skal man huske det ikke er en dokumentar man ser og derfor ikke skal tage den for ren sandhed, men den skal helt sikkert ses!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Barbara

Hej! Jеg invitегeг dig til Sеx Сlub -> http://xxlady.xyz

6 timer siden
Barbara

Lоkаle mødre har bгug foг аnоnym SEX!
Вагe bеsкed оg bede om at kneрре!

http://xxlady.xyz

6 timer siden
Barbara

Hеj! Веsøg min sidе i Seх Club > http://xxlady.xyz

6 timer siden
Barbara

Invitаtion til Seх Сlub -> http://xxlady.xyz

6 timer siden
Barbara

Неj! Jеg invitегeг dig til Sex Club --> http://xxlady.xyz

6 timer siden

Aktive debatter