Cookie- og Privatlivspolitik
Kæmpevæsner, forfølgelse og overhængende livsfare

Kæmpevæsner, forfølgelse og overhængende livsfare

Censur til 'Hobbitten: En uventet rejse'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Peter Jacksons egne Ringenes Herre-film fik i sin tid alle tildelt censuren 11 år. Den censur er nu gået i arv til instruktørens næste film fra Middle-earth.

'Hobbitten: En uventet rejse' beholder altså meget af den dramatiske stemning, som også gav anledning til Ringenes Herre-censuren.

"Filmen har i perioder en dramatisk stemning og indeholder flere voldsomme kampscener, hvor mennesker kæmper mod fantasifigurer. I en af disse scener forfølges en gruppe mennesker af nogle frygtindgydende ulvelignende væsner og orker, der i lang tid har overtaget. I en anden sekvens ser man, hvordan en gruppe mennesker er fanget i et bjergpas, hvor klipperne pludseligt bliver til kæmpevæsner, der slås mod hinanden. Her er menneskene flere gange i overhængende livsfare. Da historien foregår i et tydeligt urealistisk eventyrunivers, og da mange af kampscenerne trækker på computerspillenes æstetik, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år ", skriver Medierådet i sin bedømmelse.

Rejsen i filmen tegner, ud fra censurbegrundelsen at bedømme, til at være eventyrlig, farefuld og enormt spændende.

Hobbitten: En uventet rejse får premiere i morgen, den 12. december

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Casper

Som en lille note, så er det ikke mennesker, men nogle dværge, en troldmand og en hobbit.
Nyd filmen, den er rigtig god.

Mikkel Poulsen

Nu sker det indelig i morgen, det som vi har ventet på i langtid som vi virkelig langt om længe har fortjent. Den store årets mest ventede julefilm glæder mig fucking meget, det er og bliver årets bedste julegave/film. Med masser af epic action scener samt et dejligt mørkt adventure, med trolde, gobliner, dødbringende wargs, hobbitter, dværge, troldmænd, og formskiftere!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

13 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter