Cookie- og Privatlivspolitik
Harry Osborn er fundet

Harry Osborn er fundet

Dane DeHaan har fået rollen som Spider-Mans bedste ven

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Mary Jane og skurken Electro er fundet, Spider-Man og Gwen Stacy har hele tiden været der. Nu er rollen som Harry Osborn, superheltens bedste ven og senere ærkefjende også fundet.

Dane DeHaan skal i 'The Amazing Spider-Man 2' spiller rollen som manden, der overtager sin gale fars skurkepersona, Green Goblin. Dermed kommer DeHaan til at efterfølge selveste James Franco, der spillede rollen i Sam Raimis Spider-Man-trilogi.

Sam Clafin, Douglas Booth, Eddie Redmayne og Boyd Holbrook var ellers alle - som Kino.dk tidligere kunne rapportere - i spil til rollen. Men DeHaan må have overhalet dem alle inden om.

Den 25-årige skuespiller er bedst kendt fra tv, hvor han bl.a. har spillet med i HBO-serierne 'In Treatment' og 'True Blood'. På film gjorde han dog en bemærkelsesværdig indsats som en af hovedrollerne i Chronicle og som Shia LaBeoufs tilbagestående sidekick i Lawless.

Om DeHaan i 'The Amazing Spider-Man 2' skal spille skurk eller bedsteven, vides endnu ikke. Men noget kunne tyde på det sidste, eftersom rebootet fokuserer på Spider-Mans oprindelseshistorie.

Gwen Stacy (Emma Stone) og Mary Jane Watson (Shailene Woodley) er nemlig også med, hvilket tyder på, at vi er så langt tilbage i historien, at Peter Parker og Osborn stadig er på god fod.

Jamie Foxx er i øvrigt allerede hyret til at spille skurken Electro, men hvem ved, måske får Spider-Man en dobbelt hovedpine i denne omgang.

The Amazing Spider-Man 2 får dansk premiere 1. maj 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

Jeg må være ærlig og sige det var ikke lige ham (Dane DeHaan) jeg havde forstille mig skulle spille Osborn.. men kunne godt lide ham som Cricket Pate i Lawless. Og jeg kan jo blive positivt overrasket!

Simonuser/919343

Det ser godt nok lovende ud! Godt hold af skuespillere de har faaet stablet paa benene :) MEN! Jeg taenker bare, vil J. Jonah Jameson vende tilbge?! I hvis han goer, saa bliver det jo naermest umuligt at erstatte J. K. Simmons i rollen som JJ! Om ikk andet glaeder jeg mig som en sindsyg til TASM2!!

Anonymuser/0

Dane gjorde et hæderligt stykke arbejde i filmen Cronicle, som overraskede mig positivt, så jeg tror sagtens han kan levere Harry Osborn !!

Ash

Jeg har tidligere nævnt, at James Franco var en af de eneste jeg rent faktisk kunne lide fra Sam Raimis tidligere Spiderman-film. Så personligt set har Dane DeHann meget at leve op til, især fordi jeg rigtig godt kan lide James Franco som skuespiller. Men som jeg også tidligere har nævnt, så var jeg meget begejstret over The Amazing Spiderman, og jeg er sikker på det nok skal komme til at fungere med efterfølgeren, så jeg har ikke de store bekymringer. Håber bare at han skal fungere som bedste ven og ikke skurk. Det bliver lidt for meget, hvis vi skal have alle de nye karakterer med ind.

Men det bliver spændende. Ser meget frem til det.

Anonymuser/0

Men jeg tror nu nok han kommer til at kunne overtage rollen udmærket. Jeg ser frem til det

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

4 timer siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

12 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

2 dage siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

2 dage siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

2 dage siden

Aktive debatter