Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Pacific Rim'

Første trailer til 'Pacific Rim'

De kommer fra havets dyb

Stem op!
9
Stem ned!
-1
(reset)

Uret, der talte ned på hjemmesiden for den verdensomspændende forsvarsalliance, Pan Pacific Defense Corps, har nået nul.

Det var dog ikke dommedag, der ventede, men - som forventet - den første trailer til Guillermo del Toros kommende 'Pacific Rim', hvor forsvarsalliancen har bygget skyskraberhøje robotter til at forsvare Jorden mod de såkaldte Kaiju-monstre.

- Jeg har altid troet, at de fremmede skulle komme fra stjernerne, men de kom fra havets dyb, forklarer voiceoveren på foruroligende vis.

Pacific Rim-traileren leverer adrenalinpumpende action og undergangsstemning for alle pengene. De gigantiske monstre får vi kun lige akkurat lov at smage på i korte klip, der varsler død og ødelæggelse - og vild underholdning.

Idris Elba (Thor), der spiller general Pentecost, får vi til gengæld at se i fuld figur, når han folder sig ud i den obligatoriske patos-peptalk til sine soldater: "I dag aflyser vi apokalypsen!"

Ud over Elba tæller castet også Charlie Hunnam (TV-serien 'Sons of Anarchy') og Ron Perlman, som spiller titelkarakteren i Del Toros Hellboy-film.

Pacific Rim får dansk premiere den 18 juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vagneruser/893316

Men en virkelig sær måde at bekæmpe monstrene på. Del Toro's film plejer for det meste at være meget specielle, og har da nydt at se de fleste af dem.. Men at vælge denne form for bekæmpelse af monstre siger mig ikke så meget:D

Søgaarden

Jeg synes ikke, at den her film ser ud som en man har lyst til at se i biografen, men derimod tror jeg, at den ville være god til en filmaften, hvor man allerede har set de første 2-3 film, og man mangler bare at blive underholdt uanset, hvor langt ude plottet er.

Rick Rude's Moustacheuser/227441

Den ser rimelig shitty ud. Godzilla vs Gigantor

peter

Er jeg den eneste der synes den ligner en kopi af battleship blot skiftet krigskibe og rumskibe ud med kæmpe robotter og rum monster, går det virkelig så dårlig i Hollywood med at komme med nye ideer, eller handler det nu kun om at lokke os bio folk ind i biografen ved at samle en fed trailer til en film der kun kan gå hen og blive et stort flop :-(

Christianuser/840534

Synes Del Toro plejer at levere nogen ganske underholdende film, så hvorfor ikke. Plotter er muligvis ikke noget specielt nyt, men synes ikke at mindes at man har set så mange andre forsøge sig med konceptet med den type kæmperobotter som forsvar fra Jordens side, så det skal nok blive underholdende. (Og spar mig for referancer til Power Rangers, Galaxy Rangers o.lign. Jeg tænker på reelle film, ikke tegnefilm og TV serier.)

The Other Account

Hmm, det overvejer jeg. 'Paciffic Rim' ser okay ud. Plottet virker ikke nyt, men det gør historien heldigvis der faktisk også er den største grund til jeg gider se filmen. En af de grunde til jeg overvejer ikke at se den, er for det lige lovlige antal sci-fi film. Jeg mener ikke at det er dårligt at vi hele tiden støder på film der forgår i ukendt eller fremtiden, det er bare at stilen er så godt slidt op at det fiktive i diverse film med lignende handling ikke er til syne mere.
Indtil videre overvejer jeg at se filmen, men først skal jeg lige (gen)se trailerne, læse både brugerne på Kino.dk og anmeldernes anmeldelser og bedømmelser af filmen, før jeg har resultatet på om jeg bør gå ind og se den, eller ej!

Patrickuser/81190

Damm, denne film glæder jeg mig til at se! Den ser for griner ud! hahaha - GO GO POWER RANGERS!!

Andreas

Så er Pacific Rim tilføjet til min liste over film jeg skal se i 2013! Og så får den oven i købet premiere på min fødselsdag!
Dejligt når man får øjnene op for nye lovende film, som man ikke kendte til førhen!

Luka

nice

Anonymuser/0

Det skal helt sikkert nok vaske den dårlige smag af Transformers franchisen væk !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Den her sang skal nok komme til at blive sunget rigtig mange gange igen og igen.

17 timer siden
BIOMANEN

Ser fantastisk ud og jeg glæder mig allerede. Can´t wait

1 dag siden
Wayne
Ja

Afgjort tæt løb i forhold til Gone Girl - begge hovedpersoner må siges at have issues :-)

1 dag siden
Stine Teglgaard

Jeg følte mig så splittet det år :-)

1 dag siden
Wayne

Her er mine bud;

2010

1 dag siden

Aktive debatter