Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Pacific Rim'

Første trailer til 'Pacific Rim'

De kommer fra havets dyb

Stem op!
9
Stem ned!
-1
(reset)

Uret, der talte ned på hjemmesiden for den verdensomspændende forsvarsalliance, Pan Pacific Defense Corps, har nået nul.

Det var dog ikke dommedag, der ventede, men - som forventet - den første trailer til Guillermo del Toros kommende 'Pacific Rim', hvor forsvarsalliancen har bygget skyskraberhøje robotter til at forsvare Jorden mod de såkaldte Kaiju-monstre.

- Jeg har altid troet, at de fremmede skulle komme fra stjernerne, men de kom fra havets dyb, forklarer voiceoveren på foruroligende vis.

Pacific Rim-traileren leverer adrenalinpumpende action og undergangsstemning for alle pengene. De gigantiske monstre får vi kun lige akkurat lov at smage på i korte klip, der varsler død og ødelæggelse - og vild underholdning.

Idris Elba (Thor), der spiller general Pentecost, får vi til gengæld at se i fuld figur, når han folder sig ud i den obligatoriske patos-peptalk til sine soldater: "I dag aflyser vi apokalypsen!"

Ud over Elba tæller castet også Charlie Hunnam (TV-serien 'Sons of Anarchy') og Ron Perlman, som spiller titelkarakteren i Del Toros Hellboy-film.

Pacific Rim får dansk premiere den 18 juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vagneruser/893316

Men en virkelig sær måde at bekæmpe monstrene på. Del Toro's film plejer for det meste at være meget specielle, og har da nydt at se de fleste af dem.. Men at vælge denne form for bekæmpelse af monstre siger mig ikke så meget:D

Søgaarden

Jeg synes ikke, at den her film ser ud som en man har lyst til at se i biografen, men derimod tror jeg, at den ville være god til en filmaften, hvor man allerede har set de første 2-3 film, og man mangler bare at blive underholdt uanset, hvor langt ude plottet er.

peter

Er jeg den eneste der synes den ligner en kopi af battleship blot skiftet krigskibe og rumskibe ud med kæmpe robotter og rum monster, går det virkelig så dårlig i Hollywood med at komme med nye ideer, eller handler det nu kun om at lokke os bio folk ind i biografen ved at samle en fed trailer til en film der kun kan gå hen og blive et stort flop :-(

Christianuser/840534

Synes Del Toro plejer at levere nogen ganske underholdende film, så hvorfor ikke. Plotter er muligvis ikke noget specielt nyt, men synes ikke at mindes at man har set så mange andre forsøge sig med konceptet med den type kæmperobotter som forsvar fra Jordens side, så det skal nok blive underholdende. (Og spar mig for referancer til Power Rangers, Galaxy Rangers o.lign. Jeg tænker på reelle film, ikke tegnefilm og TV serier.)

Andreas

Så er Pacific Rim tilføjet til min liste over film jeg skal se i 2013! Og så får den oven i købet premiere på min fødselsdag!
Dejligt når man får øjnene op for nye lovende film, som man ikke kendte til førhen!

Luka

nice

Anonymuser/0

Det skal helt sikkert nok vaske den dårlige smag af Transformers franchisen væk !!

Ash

Jeg har aldrig brudt mig om Del Toro's stil som instruktør. Det farver nok min dømmekraft af denne trailer, men den tiltaler mig umiddelbart ikke.
Nu må vi se, det kan være jeg bliver mere interesseret ved at se en anden trailer (hvis der kommer en) ellers er det her, en af de film jeg beslutter mig for at se, alt efter hvad anmeldelserne siger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.