Første trailer til 'Pacific Rim'

De kommer fra havets dyb
Idris Elbas general midt i en patosfyldt peptalk
(© Warner Bros. & Legendary Pictures)

Uret, der talte ned på hjemmesiden for den verdensomspændende forsvarsalliance, Pan Pacific Defense Corps, har nået nul.

Det var dog ikke dommedag, der ventede, men - som forventet - den første trailer til Guillermo del Toros kommende 'Pacific Rim', hvor forsvarsalliancen har bygget skyskraberhøje robotter til at forsvare Jorden mod de såkaldte Kaiju-monstre.

- Jeg har altid troet, at de fremmede skulle komme fra stjernerne, men de kom fra havets dyb, forklarer voiceoveren på foruroligende vis.

Pacific Rim-traileren leverer adrenalinpumpende action og undergangsstemning for alle pengene. De gigantiske monstre får vi kun lige akkurat lov at smage på i korte klip, der varsler død og ødelæggelse - og vild underholdning.

Idris Elba (Thor), der spiller general Pentecost, får vi til gengæld at se i fuld figur, når han folder sig ud i den obligatoriske patos-peptalk til sine soldater: "I dag aflyser vi apokalypsen!"

Ud over Elba tæller castet også Charlie Hunnam (TV-serien 'Sons of Anarchy') og Ron Perlman, som spiller titelkarakteren i Del Toros Hellboy-film.

Pacific Rim får dansk premiere den 18 juli.