Cookie- og Privatlivspolitik
Unge og gamle X-Men

Unge og gamle X-Men

Opdateret: Hugh Jackman også med i 'X-Men: Days of Future Past'

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Hugh Jackman er på tale til at vende tilbage til sin rolle som Wolverine i 'X-Men: Days of Future Past'. Hvor stor hans rolle vil være, er endnu ukendt.

---------------------------------------

Ian McKellen
 og Patrick Stewart spiller i de tre første X-men-film henholdsvis Magneto og Charles Xavier - som gamle. I forløberen X-men: First Class ses derimod Michael Fassbender og James McAvoy som de to venner, der som unge mænd bliver ærkefjender.

I den kommende 'X-Men: Days of Future Past' er alle fire imidlertid med på rollelisten. Det skriver filmens instruktør Bryan Singer på sin Twitter-profil.

Singer er også instruktøren bag de to første X-Men-film fra 2000 og 2003, men han er blevet i franchisen, bl.a. som producer på Matthew Vaughns 'X-Men: First Class'.

Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult, der spiller henholdsvis Mystique og Beast som unge i 'First Class', er også med i 'Days of Future Past'.

Hvordan plottet kommer til at spænde af, er stadig et mysterium. Charles Xavier blev som bekendt splintret til atomer i Brett Ratners X-Men: The Last Stand, hvor Magneto ender som en skygge af sig selv.

Vender de tilbage fra henholdsvis døden og otiummet, eller har vi at gøre med endnu en prequel? Bryan Singer har givet denne kommentar til filmsitet Deadline:

- Filmen hedder 'X-Men: Days of Future Past'. Brug jeres fantasi.

I X-Men-tegneseriens univers er der rigtig nok en storyline med titlen 'Days of Future Past', der veksler mellem en alternativ, dystopisk fremtid, hvor mutanterne er jaget vildt, og en nutid, hvor X-Men advares om fremtiden af en tidsrejsende mutant. Men hvordan passer Magneto og Professor X ind i det?

Vi kan ikke gøre andet end væbne os med tålmodighed, for 'X-Men: Days of Future Past' får først dansk premiere 17. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bIMON

Hvis den foregaar delvist i en ALTERNATIV fremtid, betyder Dr. X jo ikke at vaere doed...

Jonasuser/207454

En hurtig rettelse til dem der har misforstået.
X-Men: First Class var ikke en prequel men et reboot og/eller alternativt univers til den første X-Men trilogi. Marvel er jo imfamøse for deres komplicerede universer :)

Days of Future Past tegneserien fra 1981: http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_Future_Past

Christian

Men er det et vædemål at det ikke ville være særlig svært og finde en bedre Wolverine... Han er sgu lidt for pretty boy og ikke "dyrisk" nok. Tjek bladene. Men ok, det er cool nok.

S. Rico

Det er herligt arrogant at udtale "Brug jeres fantasi!".

Jeg håber bare ikke den danske titel bliver "Fremtidens fortids dage". Det lyder bare ikke helt godt...

Jeg er til gengæld ret sikker på 2 ting. For det første at det bliver en mega fed film. Vi så hvor god MIB3 blev, da de blandede tidsrejser ind i den. X-Men kombineret med alternative tidslinier kan kun blive en lækker cocktal.

For det andet er jeg også ret sikker på, at man IKKE får svar på alle de løse tråde fra de forreige film. Der skal jo være noget tilbage at tænke over - og kød til flere film.

Ash

Jeg synes X-Men: First Class var en utrolig fed X-Men film, men da den skulle forestille at være en prequel til den originale triologi, så må jeg indrømme, at jeg sad med en del ubesvarede spørgsmål mht. hvordan den skulle være en forhistorie til X-Men triologien.
Denne her nyhed lyder netop som om, at der bliver samlet op på de ubesvarede spørgsmål, så det hele går op i en højere enhed. Og da det jo er Bryan Singer der har instrueret X-Men 1 & 2, så har jeg tiltro til, at han nok skal få det til at fungere.
Det bliver under alle omstændigheder et glædeligt gensyn med nogen velkendte karakterer, og så må vi se om det lykkes for Bryan at skabe den røde tråd, så det bliver til en pentaologi i stedet for en triologi.

Anonymuser/0

Velkommen tilbage Ian og Patrick !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter