Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars-forfatter fundet

Star Wars-forfatter fundet

Toy Story-forfatter skriver 'Star Wars: Episode VII'

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Der var både glædesjubel og bange anelser, da det 30. oktober blev offentliggjort, at Disney har opkøbt Lucas Film og planlægger tre nye Star Wars-film. Siden da har rygtebørsen svirret med alskens historier om mulige instruktører og skuespillere.

Nu lader det imidlertid til, at man har fundet en manuskriptforfatter i Michael Arndt.

Michael Arndt har tidligere skrevet det Oscar-nominerede manuskript til Toy Story 3. Og i 2007 stod han bag det Oscar-vindende manuskript til Little Miss Sunshine. En animationsfilm og en indie-komedie. Umiddelbart ikke den mest oplagte baggrund.

Michael Arndt er dog en kæmpe Star Wars-fan og har undervist i teksterne til den første trilogi på diverse manuskriptskrivningsseminarer.

Og faktisk har han været tilknyttet den kommen trilogi i lang tid.

Forhandlingerne mellem Disney og Lucas Film stod nemlig på i flere måneder forud for offentliggørelsen. Og i den tid skitserede George Lucas selv en ny trilogi. Her blev Arndt ansat til at skrive et treatment (manus-kladde, der uden replikker beskriver scener og plot) ud fra Lucas' noter.

Den nye trilogi skulle lægger sig i halen på episode VI, hvor det lykkedes Luke Skywalker at omvende sin far til kræftens lyse side og befri galaksen fra kejserens klamme greb. Og i de nye film skulle Luke, Leia og Han Solo vende til bage til lærredet.

'Star Wars: Episode VII' får premiere i 2015, mens de efterfølgende to film vil få premiere i 2017 og 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Jeg er ikke rigtig til at man genopliver døde. Flere af de døde Sith Lords skulle efter sigende være genoplivet i bøgerne m.m. Den har jeg altså meget svært ved at købe, selv med gode forklaringer som fx kloning eller fremragende bruger af kraften og hvad de nu har fundet på for at genoplive dem. Jeg har ikke læst nogle af bøgerne.

http://www.bt.dk/kendte/nyt-fra-the-dark-side-darth-vader-genopstaar

Antaeus

På Skywalker.dk skrives denne kommentar til artiklen.

"Som jeg skrev på Facebook kommer den nyhed oprindeligt fra en kilde der før har fundet på den slags uden at det nødvendigvis var sandt. De har kun lige annonceret deres forfatter og hvad i al verden skulle grunden være til at de så tidligt i processen skulle komme ud med en sådan afsløring af historien?? Jeg tvivler på at der er noget ved dette. Og efter min mening vil en genopståelse af Vader vil være imod Disneys lovning om at gøre fansene glade. Ja mange er glade for Vader men han er død og blevet brændt på bålet, trods alt. Selv Lucas vil ikke gå med til det.

Og Vader er ikke genopstået i nogle af bøgerne. Han har vist sig som et Force Ghost i en af bøgerne og nogle få gange har andre imiteret ham. Men aldrig genopståelse."

Wayne

Enig, den historie er slut. Selvom det var et højdepunkt i serien da Vader kom på fødderne i lll - så er det på tide at de bruger fantasien og finder på noget nyt.

Jeg har læst en del af bøgerne, men ikke nogen hvor Vader kom til live igen.

Drummer

Selvom han virker til at være et godt valg pga passion for filmene, må jeg erklære mig enig med Christoffer... Jeg er sgu nervøs for at det gør mere skade end gavn ...

christoffer

serien var slut! så please ik ødelæg den

Wayne

at han er stor Star Wars fan. Selv om Cv'et ikke peger i hans retning.

Antaeus

Det har været ude på andre sider - nu kom det så også til Kino.

Det er glædeligt at historien skrives ud fra Lucas' noter og så må vi se om Arndt kan løfte sin opgave og forhåbentlig finder de en klasse instruktør, skuespillere etc.. Historien skal dog være i orden for at de andre skal have en chance.

Emma

Han ER jo dygtig - det kan man ikke komme udenom. Og at han har arbejdet med George Lucas om Star Wars giver flere plusser i bogen. Havde dog håbet på, at Mr. Lucas selv havde skrevet manuskriftet, og så skulle der kun findes ny instruktør.

Det ærger mig dog lidt, at man ikke finder på nogle nye karakterer - jeg kan ikke forestille mig andre end Harrison Ford til at spille Han Solo!

Men jeg er spændt på hvad der kommer til at ske med Star Wars. Disney er ikke inkompetente - de har leveret mange gode og fantastiske film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.