Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Hugh Grant falde for Marisa Tomei?

Skal Hugh Grant falde for Marisa Tomei?

Endnu en Hugh Grant-romcom i støbeskeen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Hugh Grant er kendt fra et utal af romantiske komedier - fra Fire bryllupper og en begravelse til Et sikkert hit. Grant er faldet for Andie MacDowell, Renée ZellwegerJulia Roberts med flere - og nu kommer han sandsynligvis til at falde for skønne Marisa Tomei.

Marc Lawrence, hvis filmografi består af tre romantiske komedier (alle med Hugh Grant), barsler nemlig med en ny film i genren, og ifl. netmagasinet The Wrap forhandler Marisa Tomei med produktionsselskabet om en rolle i filmen.

Hugh Grant er selvfølgelig allerede med, og i den endnu unavngivne film skal han spille hovedrollen som Ray Michaels, en sexet og sjov brite, der bliver hot shot-manuskriptforfatter i Hollywood anno 1988.

Femten år senere er han skilt, pengeløs og falleret. Og kan man ikke skrive, kan man som bekendt altid undervise i det, og han tager derfor et job som manuskriptskrivnings-lærer.

Her spiller Amor uventet sød musik på sin lille violin. Og mon ikke det er her, Marisa Tomei - hvis hun ender i rollen - kommer ind i billedet som den enlige mor med forfatter-aspirationerne.

Tomei vandt i 1993 en Oscar for sin berygtede birolle i 'My Cousin Vinny'. Sidst hun alvor gjorde sig bemærket var dog i Darren Aronofskys The Wrestler, hvor hun spiller Mickey Rourkes stripper-flirt.

Det er endnu uvist, hvornår vi kan forvente at se filmen  i biograferne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter