Cookie- og Privatlivspolitik
'Pacific Rim' rører på sig

'Pacific Rim' rører på sig

Viral kampagne for Del Toros kommende film

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Guillermo del Toro sprænger filmens snævre rammer med den virale kampagne for sine kommende og højest imødesete 'Pacific Rim'. I går blev der lanceret en hjemmeside, som på ægte mockumentary-manér skal forestille at repræsentere Pan Pacific Defense Corps.

Hvad pokker er det? Det er den transnationale sikkerhedsstykke, der leder forsvaret mod de horder af monstre, kaldet Kaiju, som en dag stiger op fra havets dyb og begynder at æde og plyndre. Man har derfor indkaldt alle ledige piloter til at styre de kæmperobotter, der skal vinde en ny verdenskrig.

På hjemmesiden finder man et kort og et ur, der tæller ned og lige nu står på 13 dage og 14 timer.  På kortet kan man følge links til medier rundt om i verden, som har publiceret oplysninger om de såkaldte Jaeger-robotter.

Man kan også se en katastroferamt nyhedsudsendelse, hvor San Fransiscos Golden Gate Bridge er lagt i graven, man får et glimt af Kaiju’erne, og i et officielt brev kan man læse, at det engelske luftvåben stiller alle sine piloter til rådighed.

Guillermo del Toro og 'Pacific Rim's pr-folk har således indledt anden fase af deres virale kampagne, der startede i oktober med offentliggørelsen af en hverve-plakat, der ligner noget fra Anden Verdenskrig.

Hvad uret i øvrigt tæller ned til, ved vi ikke hundrede procent.

'Pacific Rim' har først premiere 18. juli, så premieren er det i hvert fald ikke. Flere medier skriver dog, at vi om to uger kan forvente at se den første trailer til filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Shandrill

Håber snart Guillermo del Toro kaster sig over at Strain-trilogien, ville elske at se den på film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.