Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen i John le Carré-film

Mads Mikkelsen i John le Carré-film

Stjernen skal spille med i John le Carré-filmatisering

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Mads Mikkelsens næste store internationale rolle bliver i filmatiseringen af John le Carrés roman fra 2010, 'Our Kind of Traitor', som på dansk hedder 'Dimas drøm'. Det skriver filmsitet The Wrap.

Den britisk producerede spionthriller skal instrueres af Justin Kurzel, og manuskriptet skrives af den rutinerede Hossein Amini, der også skrev manus til Nicolas Winding Refns Drive.

I bogen bliver et ungt par på en ferie venner med en russisk forretningsmand. Hvad, de ikke ved, er, at han har udset sig parret som sin livline i sit forsøg på at hoppe af til England og undgå de folk, som er efter ham.

Mads Mikkelsen er den eneste skuespiller, der lige nu er bekræftet på rollelisten, men Jessica Chastain (The Tree of Life) og Ralph Fiennes (Skyfall) nævnes som mulige kolleger for den succesfulde dansker.

Mads Mikkelsen vandt prisen for bedste mandlige skuespiller på årets Cannes-festival for sin præstation i Thomas Vinterbergs Jagten, og i de seneste par år er det kun gået en vej for hans internationale karriere: op!

Han var Bond-skurk i Casino Royal, den berømte komponist i Coco Chanel & Igor Stravinsky og actionmand i film som Clash of the Titans og De tre musketerer.

Og han skal spille titelrollen i den amerikanske tv-serie 'Hannibal' over Thomas Harris' kendte kannibal og renæssancemenneske Hannibal Lecter.

Indtil da kan vi glæde også til Mikkelsens Oscar-vindene præstation i 'Jagten', der har premiere 10. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Lyder rigtig spændende !!

Mikkel Poulsen

Er absolut en af mine favoritter indenfor danske skuespillere, han har sku gjort det suverænt i mange internationale film, havde ellers glædet mig til at se ham i. "Thor 2 The Dark World", men efter at jeg hørte at han valgte og droppe ud og i stedet lave. Kannibal serien "Hannibal", tænkte jeg øv kunne ellers havde forestillet mig ham overfor. "Chris Hemsworth", kunne jeg sku godt tænke mig og se, men er da også glad for at han i øjeblikket indspiller. "Hannibal" tv'serien, er spændt på at se om han gør en ligeså fremragende præsentation som. Anthony Hopkins eller endda måske meget bedre, alt i alt er det godt at vi i Danmark også får serien på Kanal 5, som bliver udsendt foråret 2013 en jeg bestemt ser rigtig meget frem til, den går nok hen og bliver den nye. "Forbrydelsen", eller. "Rejseholdet", men i denne her med at snigmyrde mennesker også servere deres kød med tilbehør til !!!

Ann-Britt

Dagens nyhed - dagens BEDSTE nyhed.
Dels er han en fremragende skuespiller, og dels er jeg netop nu ved at læse dén bog, og det er en bog jeg i den grad gerne vil se som film. Så det må siges at nyheden slår to fluer med et smæk :)
(håber at Ralph Fiennes kommer med. Han er ligeledes en fantastisk skuespiller).

Er helt oppe under skyerne ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.