Cookie- og Privatlivspolitik
Harrison Ford åben over for ny Star Wars-optræden

Harrison Ford åben over for ny Star Wars-optræden

- og en instruktør er måske fundet

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Lige siden det blev offentliggjort, at Disney havde købt rettighederne til Star Wars-universet, og at selskabet ville igangsætte produktionen af tre nye film, har rygterne svirret om, hvem der skal være med foran og bag kameraet.

De nyeste rygter er også blandt de hidtil mest interessante.

Harrison Ford er efter sigende åben over for at vende tilbage til sin ikoniske rolle som Han Solo. Ford troede egentlig, at hans karakter skulle dø i Return of the Jedi for at give filmen større følelsesmæssig vægt.

Han har været anset som den mindst sandsynlige til at vende tilbage til rollen, så bare idéen om, at han tænker over det, er meget glædelig. For når man tænker over det, er det vel Han Solos tilstedeværelse, man savner mest i den nye trilogi...

Mark Hamill og Carrie Fisher rygtes også til at gentage deres roller som Luke og Leia, men om der er tale om cameos eller regulære hovedroller, vides endnu ikke.

Rygterne svirrer ligeledes om, hvem der skal instruere filmene, og det amerikanske filmsite Collider synes at have hørt, at Matthew Vaughn er på tale som manden med megafonen.

Vaughn er for nyligt sprunget fra som instruktør af X-Men: Days of Future Past, så hans kalender er åben, men - i lighed med rygterne om Ford - er intet bekræftet endnu.

'Star Wars: Episode VII' får premiere i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kennethuser/406694

Hej

Er der nogen som kender titlerne på bøgerne bag de forhåbentlige snart kommende film.

Anonymuser/0

...til nogle rigtige ´fanboys´ som f.eks Edgar Wright eller Kevin Smith !!

Christine

Jeg håber de tre kommer igen.
Savner lidt en helt aflsutning med dem.

ex. at Luke begynder at optræne nye jedi. eller ligende.
Og jeg håber håber virkelig ikke at disney laver rev i den.
det er jo også et rygte om at george lucas selv har skrevet manuskrifterne til de tre kommende film. så lader håbet spire og vil give dem en chance..

Vil stadig sige den mest triste filmatesering jeg har set af en god bog/serie. er filmen eragon som virkelig ødelagde en god bog.
Så jeg ser det som at det ikke kan blive være end det

Lars Jørgensen

Jeg forstår seriøst ikke hvad folk er så bange for ?
De tre hovedpersoner (5 med R2 og 3PO) kan alle være med i 7-9 dog ikke som de bærende hovedroller, da det er oplagt at omdrejningspunktet foregår omkring Skywalkers søn Ben Skywalker samt Han og Leias tvillinger Jacen og Jaina Solo, således at hver trilogi har hver sin generation af Skywalker familien i hovedrollen.

Jeg ser meget frem til denne sidste trilogi som jeg har ventet på siden jeg som lille purk tilbage i 77 blev slæbt med i biografen sammen med mine brødre og blev tryllebundet af dette univers!

Kim

...som vi andre ikke ved ??? Hvis dét vi har hørt indtil nu er rigtigt, så er handlingerne i de nye episoder top-hemmelige, og der vil ikke blive brugt materiale fra spin-offs og bøger ! Hvorfra ved du så, hvad deres børns navne vil være, eller i hvilken kapacitet de vil medvirke i episoderne ?

Men jeg er enig - Vi skal være åbne for alle muligheder, og ikke med det samme frygte, at det hele bliver noget møg. Disney og Lucas skal nok sørge for, at det bliver godt !

Wayne

Det har du mine stemmer for - sådan så jeg også helst serien fortsætte.

Anna Cæcilie

jeg er meget stor star wars-fan men det her er bare for useriøst! hvor blev jeg dog deprimeret da jeg hørte at disney havde købt "lucas-film".. derudover er jeg stor harrison ford-fan men hold nu op. De film betyder rigtig meget for mange så hele det er projekt er bare underligt.

jenni

det ville være et godt gensyn, bare de har den alder de har nu, så det passer beder... men ok nu er det jo opdigt, og eventyr film, og så gælder alle trick. så fint med de samme skuespiller...

frankuser/234774

Lad nu de gamle figure være i fred.
De levede deres liv i 4 - 6. Lad os få en ny historie der kan bringe nyt liv til en galakse langt langt væk.

Peter Jackson som instuktør..............

Line FS

Ej, det virker på mange måder lidt mærkeligt.... Men samtidig vil jeg SÅ gerne have mere Han Solo, Luke og Leia.. og at andre skulle spille dem? Aldrig i livet!
Så det interessant hvordan de vil arbejde med det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

5 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Kan i ikke fjerne alle de beskeder fra Mary og andre med sex club???
De står mange steder .....

5 timer siden
jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

1 dag siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

2 dage siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim

4 dage siden

Aktive debatter