Cookie- og Privatlivspolitik
Gættede du åbningsweekenden på 'Breaking Dawn - del 2'?

Gættede du åbningsweekenden på 'Breaking Dawn - del 2'?

Tæt opgør om fribilletter

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Herhejmme slog The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 alle Twilight-rekorder i dens åbningsweekend, og det samme gjorde den såmen i USA.

Weekendens endelige tal lyder nemlig på 141.067.634 dollars, som lige nøjagtig slår åbningsweekenden på sagaens forrige film.

Vinderen af denne billetsalgskonkurrence bliver KK, som med et bud på 141 mio. dollars, kun var 67.634 dollars fra de det endelige beløb. På en andenplads ligger Ayaz, der blot bød 300.000 dollars mere end vinderen.

Fribilletter er på vej til de to box office-eksperter. Havde du ikke heldet med dig denne gang, så frygt ej. Vi vender stærkt tilbage med endnu en "Gæt en åbningsweeknd"- konkurrence når Hobbitten: En uventet rejse får premiere i december.
______________________________________________________
Det er nærmest umuligt at forudse, hvordan en film åbner i USA. Men her får du dog chancen for at komme med et gæt og oven i købet vinde fribilletter, hvis du rammer plet.

Bella, Edward og Jacob er klar til den sidste runde Twilight, når 'Breaking Dawn - del 2' får premiere over det meste af verden denne weekend. Serien har indtil videre indtjent knap 4 mia. dollars på verdensplan.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller den sidste film i Twilight-sagaen 'Breaking Dawn - del 2' i dens amerikanske åbningsweekend fra fredag den 16. november til og med søndag den 18. november?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to, der kommer tættest på tallet, vinder titlen som box office-eksperter samt to fribilletter hver.

(Man kan kun deltage én gang pr. person. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er fredag den 16. kl. 23.59.)

'Breaking Dawn - del 2' får premiere i 4.000 amerikanske biografer, og har et budget på cirka 132 mio. dollars.

Filmen er den femte og sidste i Twilight-serien, hvis første film Twilight indtjente 69.6 mio., mens det seneste afsnit, The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1, skrabede 138.1 mio. dollars ind i sin amerikanske åbningsweekend. Du kan desuden blive lidt klogere på amerikanske åbningstal ved at læse vores USA top 10-nyheder.

De endelige åbningstal for weekenden kan ses her på kino.dk tirsdag den 20. november.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 får premiere i de danske biografer den 15. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jan

141 millioner dollars

KK

Feeeedest! :)
Så vandt jeg sq alligevel som nr 1 ud af så mange!!
Kan ikke andet end være lidt stolt, da jeg faktisk ikke er den store twilight fan!
Men følger tilgengæld meget med i, hvordan film generelt klare sig rundt omkring i verden, og sad og regnede hvor meget de andre har solgt for, hvad jeg mener denne sidste kan sælge, iforhold til antal biografer der viser den, og iforhold til årstid og hvad der ellers går, men at ramme plet er nok stadigvæk mere held end forstand! :)

Mathilde Dujardin

230 millioner

 Nat24

141,3 mio

Mathilde

$141.3

Isabell

183,6 mio dollars

movie-freak

200 mio dollars !!!!

Veronica

145,5 $

Trine

120 mio. dollars

Steffan Rasmussen

$135,4 mio

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

6 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden